Hem / Föreläsare / Andreas Carlsson
Andreas Carlsson - föreläsare - Speakers&friends

Andreas Carlsson

Från idé till succé

Andreas Carlsson har skrivit flera världshits och samarbetat och med några av världens största artister. Han har även parallellt skrivit tre böcker, där bästsäljaren ”Live to win” sålde i ca 100 000 exemplar. Han har även tagit fram två klädkollektioner, drivit förlag och driver nu också en internatskola med inriktning på musik och produktion.

Föreläsningen bygger på Andreas Carlssons egna erfarenheter om hur du skapar ditt varumärke, paketerar och pitchar din idé och dig själv på ett framgångsrikt sätt. Han älskar att inspirera och på många sätt går hans erfarenheter från musiken värld går att applicera även i arbetslivet. Till exempel ska en poplåt förenkla ett budskap på tre minuter. Det kan du dra nytta av oavsett om du jobbar med reklam eller ska presentera en företagsidé. Han pratar även om det personliga varumärket och vikten av hur man förhåller sig till det.

En motivationsföreläsning där byggklossarna är handlingskraftighet, ambition, varumärkesbyggnad, entreprenörskap, marknadsföring, nätverkande, paketering och pitch  motivationsföreläsning som handlar om ambition och tron på att lyckas. I föreläsningen delar han även med mig av sina egna livshistorier och tankar runt livet som skulle kunna beskrivas som ”extra allt”.

Pressbild

Så bokar du Andreas Carlsson som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Anton Johansson

Clas Malmström

Ing-Marie Persson

Andreas Carlsson - föreläsare - Speakers&friends

Andreas Carlsson

Vill du boka Andreas Carlssonsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Andreas Carlsson som föreläsare!