Hem / Föreläsare / Andreas Carlsson
Andreas Carlsson - föreläsare - Speakers&friends

Andreas Carlsson

Från idé till succé!

Andreas Carlsson är en ”self made” framgångssaga, både inom musikens värld och som entreprenör. Han har alltid samlat på spännande upplevelser och brinner för att inspirera andra människor. Han tar med sin publik på en inspirerande och spännande resa med ledord som drivkraft, motivation, lycka och nytänk.

Andreas Carlsson har skrivit flera världshits och samarbetat med några av världens största artister. Han har även parallellt skrivit tre böcker, där bästsäljaren ”Live to win” sålde i ca 100 000 exemplar. Han har dessutom tagit fram två klädkollektioner, drivit förlag och driver nu också en internatskola med inriktning på musik och produktion.

 

Föreläsning med Andreas

Föreläsningen ”Från idé till succé” bygger på Andreas Carlssons egna erfarenheter om hur du skapar ditt varumärke, paketerar och pitchar din idé och dig själv på ett framgångsrikt sätt.

Han älskar att inspirera och på många sätt går hans erfarenheter från musiken värld går att applicera även i arbetslivet. Till exempel ska en poplåt förenkla ett budskap på tre minuter. Det kan du dra nytta av oavsett om du jobbar med reklam eller ska presentera en företagsidé. Andreas pratar även om det personliga varumärket och vikten av hur man förhåller sig till det.

En motivationsföreläsning där byggklossarna är handlingskraftighet, ambition, varumärkesbyggnad, entreprenörskap, marknadsföring, nätverkande, paketering och pitch. Denna motivationsföreläsning handlar om ambition och tron på att lyckas. Andreas Carlsson delar även med sig av sina egna livshistorier och tankar runt livet som skulle kunna beskrivas som ”extra allt”. Han guidar dig också åt rätt håll och tipsar om omvägar kring idétorka, ängslighet och negativa tankar.

 

Pressbild – Andreas Carlsson

Så bokar du Andreas Carlsson

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Johan Wester

Stefan Hyttfors

Per Holknekt

Andreas Carlsson - föreläsare - Speakers&friends

Andreas Carlsson

Vill du boka Andreas Carlssonsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Andreas Carlsson som föreläsare!