Hem / Föreläsare / Andreas Ekström
Andreas Ekström - föreläsare - Speakersandfriends

Andreas Ekström

Kraften i både och.

Andreas Ekström är en av våra svenska föreläsare som även föreläser på den internationella föreläsningsscenen. Han talar om tekniska frågor – men sällan om teknik. Hans perspektiv är samhället och människorna, och i den kommande föreläsningen ”The Power of &”, som på svenska får namnet ”Kraften i både och”, går han till storms mot tankesätt som begränsar oss från att verkligen göra digital revolution.

Andreas unisont kritikerhyllade bok ”Att hitta” har dessutom skapat en helt annan föreläsning, fortfarande runt digitala teman, men den här gången personligt, på en helt ny nivå. Inte bara ramar Andreas in vår digitala framtid. Han sätter också in djupt personliga och privata frågor om vår identitet och vår integritet i ett stort sammanhang, när han berättar om sin svåra sjukdom och de dramatiska händelser som ledde fram till en levertransplantation som räddade hans liv en sen höstnatt.

Andreas arbetar också som moderator och programledare vid sällsynta tillfällen, då sammanhang och ämne är precis rätt. Han har stor vana av att genomföra intervjuer och seminarier på scen.

Han är ett givet val för den som vill nå bortom inspiration och verkligen starta processer hos dem som lyssnar. Hans TED talk har nått en miljonpublik, och han har besökt nära trettio länder i fem världsdelar för att utbilda både sig själv och andra.

Hösten 2018 fick han det högsta betyget någonsin av publiken på Webbdagarna. Han blev alltså högst rankad av totalt 313 anlitade talare under de sju år evenemanget hade funnits.

 

Hör av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion om Andreas och hans föreläsningar!

Pressbild – Andreas Ekström.

 

Så bokar du Andreas Ekström som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Angela Oguntala

Johan von Schreeb

Jackie Kothbauer

Andreas Ekström - föreläsare - Speakersandfriends

Andreas Ekström

Vill du boka Andreas Ekströmsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Andreas Ekström som föreläsare!