Hem / Föreläsare / Ann Linde
Ann Linde - föreläsare- Speakers&friends - profilbild - foto: Kristian Pohl

Ann Linde

Tidigare utrikesminister, handels-, EU- och Norden-minister

Ann Linde, en av Sveriges mest erfarna utrikespolitiker, har spelat en central roll i flera avgörande händelser, inklusive NATO-processen, hanteringen av den ryska invasionen av Ukraina samt evakueringarna från Afghanistan och de 9000 svenskar som strandades under pandemin. Som ordförande för OSSE, Organisationen för säkerhet och samarbete i Europa, har hon lett flera kriser och drivit igenom banbrytande beslut inom klimat och säkerhet.

Ann Linde har varit statssekreterare på Justitiedepartementet och lett Regeringskansliets krishantering, hanterat utmaningar som den stora flyktingvågen 2015, terroristattackerna i Europa och svenskar som anslöt sig till IS. Hon har en gedigen erfarenhet av EU-frågor som EU-minister och har förhandlat viktiga handelsavtal och främjat export som handelsminister.

Med över 40 ministerrådsmöten i EU och aktivt deltagande i internationella sammanhang har hon en unik och omfattande förståelse för globala frågor och utmaningar.

 

Föreläsningar med Ann Linde

Ann Linde erbjuder mångfacetterade och insiktsfulla föreläsningar som anpassas efter organisationers behov. Med sina insikter i historiska kriser och aktuell utrikespolitisk analys är hon en skicklig talare.

Under sin karriär har Ann byggt upp ett imponerande globalt nätverk, och genom sina uppdrag i internationella tankesmedjor håller hon sig ajour med dagsläget. Hon analyserar omvärldsläget, berättar om hur man leder stora organisationer och i kris, samt delar med sig av sina erfarenheter som kvinna i mansdominerade miljöer.

 

Exempel på ämnesområden som Ann fokuserar på:
  • Analys av det geopolitiska och säkerhetspolitiska läget
  • Globala relationer
  • Nato och EU
  • Ledarskap och krishantering
  • Jämställdhet och härskartekniker
  • Klimat och säkerhet

 

Kontakta oss på Speakers&friends för att boka en intressant och inspirerande föreläsning med Ann Linde!

 

Pressbild – Ann Linde (foto: Kristian Pohl)

Så bokar du Ann Linde

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Karin Zingmark

Ami Hemviken

Per Naroskin

Alexandra Pascalidou

Ann Linde - föreläsare- Speakers&friends - profilbild - foto: Kristian Pohl

Ann Linde

Vill du boka Ann Lindesom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Ann Linde som föreläsare!