Hem / Föreläsare / Ann Westin
Ann Westin - föreläsare - Speakers&friends

Ann Westin

Roligt och omtumlande – med en stark igenkänningsfaktor

I över 25 år har Ann Westin roat och charmat publik över hela landet. Med sitt galna bildspråk och sin häftiga attityd intar hon scenen som en bulldozer. Och hon får verkligen alla med på tåget, vare sig det gäller anekdoter från hennes tid i vården, funderingar kring djur och natur eller vad som händer under resan till mars.

Ann Westin har sedan debuten utvecklat en helt egen stil och när hon går igång är det svårt, för att inte säga omöjligt, att värja sig för skratt. Hon har vunnit Sveriges bästa kvinnliga komiker hela tre gånger och var även nominerad för fjärde gången år 2020.  Ann har även synts i en rad olika tv-program såsom Bäst i test, Släng dig i brunnen, Time-Out och är återigen aktuell i sketchprogrammet Trevlig helg på Svt. Hon har även synts i flera filmroller, senast i Helena Bergströms Dancing Queens.

 

Ann Westin -föreläsning

Mitt i livet sadlade Ann om från undersköterska till komiker och ståuppare. Hon gjorde sitt första framträdande på den svenska standupens hemvist Norra Brunn år 1996. Sedan dess har Ann varit med i många olika sammanhang och gjort sig känd som en av landets roligaste komiker. Nu kan du ta del av en rolig och omtumlande Ann Westin -föreläsning!

Ann Westin är en av Sveriges mest respekterade och älskade komiker. Men vägen dit har varken varit rak eller självklar. Från ett liv som kantats av motgångar och motstånd, två hjärnblödningar och en skilsmässa, reste sig hon upp på benen igen och ändrade livsriktning. Det som gör en Anns föreläsning till något utöver det vanliga är den starka igenkänningsfaktorn och ärligheten som hon lyfter fram genom personliga och vardagliga händelser ur sitt eget liv.

Att Ann har en ”trumpen attityd” och ”bastant fysisk framtoning” stärker intrycket av att hon är en rolig tjej som överraskar. Under sin föreläsning förklarar hon de dramatiska händelserna som färgat hennes liv. Det är en omtumlande livsresa kantat av sjukdom, skilsmässa och en stor portion jävlar anamma.

 

Ann Westin kan bokas som komiker, konferencier och föreläsare.

Pressbild – Ann Westin.

Så bokar du Ann Westin som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Anders Mårtensson

Shanti Rydwall-Menon

Vill du boka Ann Westinsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Ann Westin som föreläsare!