Hem / Föreläsare / Ann Westin
Ann Westin - föreläsare - Speakers&friends

Ann Westin

Roligt och omtumlande – med en stark igenkänningsfaktor

I över 25 år har Ann Westin roat och charmat publik över hela landet. Med sitt galna bildspråk och sin häftiga attityd intar hon scenen som en bulldozer. Och hon får verkligen alla med på tåget, vare sig det gäller anekdoter från hennes tid i vården, funderingar kring djur och natur eller vad som händer under resan till mars.

Ann Westin har sedan debuten utvecklat en helt egen stil och när hon går igång är det svårt, för att inte säga omöjligt, att värja sig för skratt. Hon har vunnit Sveriges bästa kvinnliga komiker hela tre gånger och var även nominerad för fjärde gången år 2020.

Ann har även synts i en rad olika tv-program såsom Bäst i test, Släng dig i brunnen, Time-Out, Seniorsurfarna och sketchprogrammet Trevlig helg på SVT. Hon har även synts i flera filmroller, till exempel i Helena Bergströms Dancing Queens.

Mitt i livet sadlade Ann om från undersköterska till komiker och ståuppare. Hon gjorde sitt första framträdande på den svenska standupens hemvist Norra Brunn år 1996. Sedan dess har Ann varit med i många olika sammanhang och gjort sig känd som en av landets roligaste komiker.

Och nu kan du även ta del av en rolig och omtumlande Ann Westin -föreläsning!

 

Föreläsningen “Livet är som en sten i skon – det skaver om man inte gör något åt det”

Ann Westin är en av Sveriges mest respekterade och älskade komiker. Men vägen dit har varken varit rak eller självklar. Genom motgångar och motstånd via två hjärnblödningar och en skilsmässa till att bli historiskt utnämnd till Årets kvinnliga komiker tre gånger.

I föreläsningen: ”Livet är som en sten i skon – det skaver om man inte gör något åt det”, inspirerar Ann oss alla till att ta de där stenarna som skaver och göra något bra av dem. För stenar kan ju vara allt från små ettriga, vassa småstenar till pimpstenar som bara gör en lite lenare och rundare.

Och så finns ju de där granitbumlingarna, som när syokonsulenten i skolan frågar Ann vad hon vill bli när hon blir stor. Ann, med huvudet fullt av skådespelardrömmar, berättar att skådis, det ska hon bli! Syokonsulenten svarar: – Nä, det vill du inte! Du kan jobba på posten.
Då vill man ju kasta den där stenen i huvudet på fru konsulent.

Det som gör Anns föreläsning till något utöver det vanliga är den starka igenkänningsfaktorn och ärligheten som hon lyfter fram genom personliga och vardagliga händelser ur sitt eget liv.

Med jävlar anamma och en mycket humoristisk syn på livet tar Ann Westin oss genom en föreläsning som inspirerar oss till att tro att inget är omöjligt.

 

Moderator/konferencier Ann Westin

I rollen som moderator/konferencier är Ann Westin enastående. Med sin skarpa iakttagelseförmåga och snabba repliker håller hon publiken engagerad och underhållen från början till slut. Hon skapar en atmosfär där alla känner sig inkluderade, uppskattade och underhållna.

 

Ann Westin - föreläsare - Speakers&friends - foto: Robert Eldrim  Ann Westin - föreläsare - Speakers&friends - foto: Robert Eldrim  Ann Westin - föreläsare - Speakers&friends - foto: Robert Eldrim

Foto: Robert Eldrim, Medljus.

 

Kontakta oss på Speakers&friends för att boka Ann Westin som komiker, konferencier eller föreläsare!

 

Pressbild – Ann Westin (foto: Robert Eldrim, Medljus)

 

Länkar:

Nyhetsmorgon, TV4 – Ann Westin: Från sur till kul – nu är hon Sverige roligaste kvinna

Ann medverkar i SVT-serien Seniorsurfarna

 

Så bokar du Ann Westin

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Caroline af Ugglas

Benny Haag

Mohammed Mouaid och Caxton Njuki

Vill du boka Ann Westinsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Ann Westin som föreläsare!