Hem / Föreläsare / Anna Bennich
Anna Bennich - Föreläsning -Talarförmedling - Speakers&friends

Anna Bennich

Stress, livsstil och work-life balance

Anna Bennich är legitimerad psykolog, föreläsare och författare. Sedan 12 år tillbaka driver hon även ett eget företag. Hon arbetar med stress, sömn, ångest och depression, men också med relationer/parterapi, ledarskap och livsstilsfrågor. Tidigare har hon även varit HR-chef i byggbranschen. 

Anna Bennich är författare till böckerna ”Sjukt stressad – en liten handbok i att hantera stress i vardagen”, ”Vägen genom skilsmässan”, samt ”Att vinna över ensamheten” som handlar om ensamhet och samvaro.

År 2014 nominerades Anna till Stora Psykologpriset – ett prestigefyllt branschpris som delas ut en gång per år i Sverige. Hon nominerades för ”hennes förmåga att kunna omvandla psykologisk forskning till lättfattlig information med konkreta vardagsexempel och på så sätt nå ut till allmänheten, samt hennes breda kunskapsområde som spänner över flera fält utan att tappa i kunskapstyngd och seriositet”.

 

Ämnen som Anna föreläser om
  • Hållbart medarbetarskap
  • Hållbart ledarskap
  • Ensamhet
  • Sjukt Stressad
  • Här är tonen rå men hjärtlig

Hon är stående expert i Nyhetsmorgon på TV4, skribent på DN:s Insidan, expert i tidskriften MåBra, skribent/krönikör på sajten Psykologiguiden samt återkommande gäst i radio (t ex ”Kropp & Själ” i P1, Morgonpasset i P3, Talkshow i P4) och i tidningar. Hon gjorde nyligen en serie för SVT om specifik social fobi där hon behandlade fyra unga personer med så kallad talrädsla. Hon medverkade också en säsong som expert i TV-programmet ”Helt Sjukt”.

Anna Bennich är en prisbelönt, ofta anlitad och uppskattad föreläsare. Hon kan på ett vardagsnära och ofta humoristiskt sätt beskriva psykologisk kunskap så att det blir begripligt! Detta har gjort henne till en av de allra mest efterfrågade psykologerna i Sverige idag. Hon var nominerad till Årets Talare Kvinna 2017, till Stora Psykologpriset i Sverige 2014 och 2016, samt uttagen till 100-listan (Sveriges hundra mest uppskattade föreläsare) 2018 och 2019. Hon hamnade också på Resumés lista över Årets Superkommunikatörer i Sverige, 2019.

 

Pressbild – Anna Bennich.

Så bokar du Anna Bennich som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Åsa Lundquist Coey

Johan Lundberg

Karin Tenelius

Mikael Wallteg

Anna Bennich - Föreläsning -Talarförmedling - Speakers&friends

Anna Bennich

Vill du boka Anna Bennichsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Anna Bennich som föreläsare!