Hem / Föreläsare / Anna Brolin
Anna Brolin - moderator - Speakers&friends - foto: Peter Knutson

Anna Brolin

Omtyckt och erfaren programledare med passion för idrott

Anna Brolin är sportjournalisten och programledaren som gjorde succé i Let’s dance och har gjort kometkarriär på TV4. Hon passar som konferencier och moderator för de flesta arrangemang, och alldeles särskilt i idrottssammanhang. Anna har en naturlig trygghet på scen som får gäster att bjuda på sig själva och publiken att känna sig utvalda.

Anna Brolin är en välkänd och mycket rutinerad programledare och sportjournalist. Du känner igen henne från Efter fem, TV4:s sport, Biggest loser, Let’s Dance och många andra underhållningsprogram i TV4. Hon har bland annat lett fotbollsgalan flera år i rad samt varit programledare och reporter för flera stora fotbollsmästerskap. Anna talar flera språk och har gjort otaliga större internationella uppdrag båda på svenska och engelska.

 

En uppskattad konferencier och moderator

Anna Brolin har stor charm och energi, och hon passar till de absolut flesta arrangemang. Med sin journalistiska bakgrund skapar hon ett seriöst och professionellt djup i sina uppdrag för både näringsliv och idrottsvärlden.

 

Anna Brolin - moderator - Speakers&friends - foto: Peter Knutson Anna Brolin - moderator - Speakers&friends - foto: Pär Bäckstrand Anna Brolin - moderator - Speakers&friends - foto: Pär Bäckstrand

Foto 1 – Peter Knutson, Foto 2 & 3 – Pär Bäckstrand

 

Mer om Anna

Anna Brolin har ett stort intresse för idrott, med egen bakgrund inom bland annat gymnastik, konståkning, klassisk balett, tennis och golf. Hon har arbetat som tennistränare i USA och golfinstruktör på Mallorca, där hon även lärde sig att behärska spanska språket. Tidigare har Anna varit programledare för Viasat, hockey-VM i TV3 samt Davis Cup i TV8. Hon har även gjort programmet Golfmagasinet.

Anna har intervjuat några av idrottsvärldens största stjärnor, inklusive Zlatan Ibrahimović, och varit programledare för några av Sveriges största TV-produktioner. Hon utmärker sig genom sin genuina nyfikenhet och sitt självförtroende på scenen, vilket smittar av sig på gästerna och får dem att känna sig bekväma och öppna upp mer än vanligt.

Anna har också haft det ärofyllda uppdraget som julvärd för svenska folket.

 

Pressbild – Anna Brolin (foto: Peter Knutson)

Så bokar du Anna Brolin

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Hampus Hedström

Magnus Hedman

Jan Scherman

Anna Brolin - moderator - Speakers&friends - foto: Peter Knutson

Vill du boka Anna Brolinsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Anna Brolin som föreläsare!