Hem / Föreläsare / Anna Brolin
Anna Brolin - föreläsare - Speakers&friends

Anna Brolin

Omtyckt & erfaren sportjournalist och programledare

Anna Brolin har stor charm & energi. Hon passar till de absolut flesta arrangemang!

Anna är välkänd och mycket omtyckt. Du känner igen henne från TV4:s sport, Biggest loser, Let’s Dance och många andra underhållningsprogram i TV4.

Anna är en mycket rutinerad programledare som bland annat har lett fotbollsgalan flera år i rad samt varit programledare och reporter för flera stora fotbollsmästerskap. Anna talar flera språk och har gjort otaliga större internationella uppdrag båda på svenska och engelska.

Anna är en charmig, varm och väldigt uppskattad konferencier och moderator som med sin journalistiska bakgrund skapar ett seriöst och professionellt djup i sina uppdrag.

Så bokar du Anna Brolin som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Annelie Pompe

Katarina Hultling

Anna Brolin - föreläsare - Speakers&friends

Vill du boka Anna Brolinsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Anna Brolin som föreläsare!