Hem / Föreläsare / Anna Dyhre
Anna Dyhre - Boka föreläsning

Anna Dyhre

Employer branding

Anna Dyhre är f.d. chef för Universum Sverige där hon jobbade med frågor som rör employer branding. Numera jobbar hon som rådgivare och föreläser om hur man blir en attraktiv arbetsgivare och med frågor kring interaktionen mellan arbetstagare och arbetsgivare.

I sin föreläsning beskriver Anna Dyhre hur nyutexaminerade akademikerna ser på arbetslivet, vad som styr deras värderingar och vilka trender som finns i arbetslivet just nu. Många företag upplever nu att 1980- och 1990-talisterna ställer allt högre krav och flyttar om de inte trivs. Att vara en attraktiv arbetsgivare är nu viktigare än någonsin och innebär att företag på lång sikt sparar både tid och pengar.

Med en unik kunskap och insyn berättar Anna om hur man lyckas med sitt varumärkesbyggande, vilket är nödvändigt för att öka eller bibehålla attraktionskraften och kunna locka till sig nya unga talanger.

Pressbild

Hur det fungerar

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Diskutera med kollegor och gör sökningar på nätet. Vilken inriktning ska evenemanget ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss

Kolla gärna på innehållet på vår hemsida och ring eller mejla oss för diskussion och rådgivning kring ert evenemang. Berätta oss vad ni vill få ut av det.
3

Förslag från oss

Efter att vi diskuterat med er, kommer vi att ge er ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på era önskemål.
4

Bokning via Speakers&friends ​

När vi hittat rätt föreläsare till er och ni väljer att boka genom Speakers&friends, får ni snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får ni också direktkontakt med personen som ni valt. Då kan ni stämma av evenemangets innehåll och upplägg samt dubbelkolla praktiska detaljer direkt med föreläsaren.

Relaterade föreläsare

Peter Siljerud

Mikael Rehnberg

Linus Holmgren

Sofia Rasmussen

Anna Dyhre - Boka föreläsning

Anna Dyhre