Hem / Föreläsare / Anna Dyhre
Anna Dyhre - Boka föreläsning

Anna Dyhre

Employer branding

Anna Dyhre är f.d. chef för Universum Sverige där hon jobbade med frågor som rör employer branding. Numera jobbar hon som rådgivare och föreläser om hur man blir en attraktiv arbetsgivare och med frågor kring interaktionen mellan arbetstagare och arbetsgivare.

I sin föreläsning beskriver Anna Dyhre hur nyutexaminerade akademikerna ser på arbetslivet, vad som styr deras värderingar och vilka trender som finns i arbetslivet just nu. Många företag upplever nu att 1980- och 1990-talisterna ställer allt högre krav och flyttar om de inte trivs. Att vara en attraktiv arbetsgivare är nu viktigare än någonsin och innebär att företag på lång sikt sparar både tid och pengar.

Med en unik kunskap och insyn berättar Anna om hur man lyckas med sitt varumärkesbyggande, vilket är nödvändigt för att öka eller bibehålla attraktionskraften och kunna locka till sig nya unga talanger.

Pressbild

Så bokar du Anna Dyhre

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Peter Siljerud

Sofia Rasmussen

Anna Dyhre - Boka föreläsning

Anna Dyhre

Vill du boka Anna Dyhresom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Anna Dyhre som föreläsare!