Hem / Föreläsare / Anna Frankzén Starrin
Anna Frankzén Starrin - Förelasare - Föreläsning - Speakers&friends

Anna Frankzén Starrin

Hur ska organisationer tänka och agera för att lyckas i framtiden?

Hon kallas i media för Robot-Anna, eftersom hon gärna pratar om automatisering och digitaliseringens påverkan på företag i framtiden. 

Anna Frankzen Starrin är kulturantropologen som drivs av att få företag att våga spana in i framtiden för att hitta sin väg i den digitala transformation med hållbar utveckling som mål. Anna har arbetat som trendanalytiker och innovationskonsult sedan 2003. Anna genomför trendstudier och innovationsarbeten för företag inom många olika branscher.

Du ska inte ge människor det de säger att de vill ha, du ska ge dem det de ännu inte vet att de vill ha!
Anna Frankzen Starrin är trend- och omvärldsanalytikern som har kommit att kallas för Robot-Anna i media. Hon talar, trots sitt smeknamn, om de mänskliga aspekterna i den digitala revolutionen. Hon tar reda på vad vi människor tänker, tycker, behöver och vill ha i framtiden. I sitt enorma framtidsbibliotek har hon megatrenderna som kommer påverka var och en av oss. Hon belyser megatrenderna med en mängd framgångsrika och mindre framgångsrika case som belyser hur företag har valt att innovera inom sina branscher.

I dag när företag inte blir lika gamla, nya innovationer kommer och går och start-up bolag ändrar förutsättningar för hela branscher, är det lätt att känna digital ångest. Anna vill hjälpa till att lindra den ångesten och få oss att hitta nya och gångbara vägar i den digitala transformationen. Hon har också en tydlig agenda – att få oss att reflektera över hur vi kan skapa en hållbar utveckling.

Anna är entreprenören som har varit med och drivit stora framtidsstudier, så som den globala studien Urban trends, the future of cities, Framtidens boende, framtidens möten, framtidens kontor med flera. Hon medverkar regelbundet i radio och TV, skriver artiklar, håller föreläsningar och driver innovationsarbeten med företag och organisationer. Hon är också erfaren moderator. Kanske lite utav en arbetslös fröken, säger hon själv. På ett ödmjukt, allvarligt och humoristiskt sätt guidar hon sin publik in i framtiden.

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion eller för att boka Anna Frankzén Starrin som föreläsare!

Så bokar du Anna Frankzén Starrin som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Jacob Lovén

Stefan Fölster

Anna Frankzén Starrin - Förelasare - Föreläsning - Speakers&friends

Anna Frankzén Starrin

,

Vill du boka Anna Frankzén Starrinsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Anna Frankzén Starrin som föreläsare!