Hem / Föreläsare / Anna Kinberg Batra
Anna Kinberg Batra - Förelasning / Föreläsare - Speakers&friends

Anna Kinberg Batra

Föreläsare och rådgivare inom ledarskap, förändring och politik

Att vara partiledare är speciellt på många sätt, särskilt när det uppstår nya utmaningar i den allt mer globaliserade värld vi verkar i och i det aktuella politiska läget som råder. Erfarenheterna och slutsatserna Anna Kinberg Batra har med sig efter sin tid som partiledare är användbara för andra företag, organisationer, ledare och medarbetare.

Kinberg Batra är rådgivare och föreläsare, utbildad vid och knuten till Handelshögskolan i Stockholm. Hon talar bland annat om politik, ledarskap, omvärld och förändring.

Anna Kinberg Batra valdes till Moderaternas första kvinnliga partiledare 2015 och hade kunnat vara Sveriges första kvinnliga statsminister i dag. Men istället blev hon den första ledaren för sitt parti på över 100 år att tvingas avgå före ett val. I dag är hon knuten till ledarskapsforskningen vid Handelshögskolan i Stockholm, föreläser om ledarskap i turbulenta tider, skriver krönikor i Dagens Industri och har styrelse- och rådgivningsuppdrag för olika företag och organisationer.

Anna Kinberg Batra har en unik, omfattande och lång erfarenhet av politik. Hon har verkat på de flesta nivåer och har utöver sin roll som partiledare även varit gruppledare i riksdagen, ordförande för finansutskottet, EU-nämnden, från landsting, kommun, Europaparlamentet och sakkunnig hos statsminister Bildt.

Utöver sin roll som politiker har Anna Kinberg Batra även stor förståelse för och kunskap om näringslivet. Hon har drivit företag själv, arbetat med startups på SSE Business Lab och som PR-konsult på Prime, lett uppstarten av två rekryteringsföretag i Universum-koncernen och varit informationschef på Stockholms Handelskammare.

I sin föreläsning “Ledarskap när allting förändras” berättar Anna med självdistans, skärpa och koppling till aktuella samhällsförändringar om:

  • Ledarskap under oklara förutsättningar.
  • Att leda i extrema omvärldsförändringar.
  • Hur organisationer påverkas av det digitala dygnet-runt-samhället.
  • Att bryta norm och olika måttstockar för män och kvinnor.

Anna utkom med boken “Inifrån” hösten 2018, där hon på ett personligt plan delar med sig av hennes tid som partiledare.

Pressbild – Anna Kinberg Batra.

Så bokar du Anna Kinberg Batra

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Carin Götblad

Arvid Axland

Amelia Adamo

Anna Kinberg Batra - Förelasning / Föreläsare - Speakers&friends

Anna Kinberg Batra

,

Vill du boka Anna Kinberg Batrasom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Anna Kinberg Batra som föreläsare!