Hem / Föreläsare / Anna Olin Kardell
Anna Olin Kardell - Föreläsning - Föreläsare - Speakers&friends

Anna Olin Kardell

Professionell moderator och debattledare

Anna Olin Kardell har mer än 20 års erfarenhet av att stå på scen och framför TV kamerorna. Som moderator är hon alltid väl påläst, vass, rapp och med glimt i ögat. Hennes trygghet och professionalism gör också att andra som ska medverka på scen kan känna sig helt trygga och få förutsättningar att prestera sitt bästa. Hennes sätt att skapa driv i intervjuer och samtal har tillsammans med hennes scennärvaro lyft många event.

Hennes områden spänner över allt från tech-industri, startup och entreprenörskap till hälso- och sjukvård, skola och politik. Något som uppskattas mycket är Annas särskilda förmåga att snabbt sätta sig in i svåra och komplexa frågor och verkligen hitta essensen. Hon är en av dom mest erfarna Almedals moderatorerna och har jobbat med politikerveckan sedan 2003 och lett otaliga tuffa politiska debatter och utfrågningar.

Kommunikation har alltid varit den stora passionen vare sig det handlat om att bygga personliga varumärken, mediaträna eller moderera. Anna var I flera år programledare i TV först för lokala tv-stationer hemma på Östgötaslätten och sen för TV4 och TV 8. Hon är ofta även innehållsproducent och kreativ producent för dom event hon jobbar med beroende på kundens behov. Förståelsen för helheten och förmågan att skapa dynamik i det som ska ske på scenen blir en extra trygghet för kunden.

Att leda heta politiska debatter är en av Anna Olins specialiteter. Under Almedalsveckan har hon under många år varit engagerad av en rad olika organisationer för att leda deras seminarier. Hon har intervjuat allt från företrädare ur Regeringen till EU ministrar och kommissionärer samt andra makthavare. Anna är utbildad lärare i svenska, engelska och samhällsvetenskapliga ämnen. Anna leder också många internationella evenemang och arbetar helt obehindrat på engelska.

Anna Olin Kardell beskrivs som en person med djup kompetens, stor integritet och som alltid har nära till ett skratt.

Pressbild – Anna Olin Kardell.

Så bokar du Anna Olin Kardell

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Jonna Nyberg

Ami Hemviken

Gunnel Ryner

Dan Hasson

Anna Olin Kardell - Föreläsning - Föreläsare - Speakers&friends

Vill du boka Anna Olin Kardellsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Anna Olin Kardell som föreläsare!