Hem / Föreläsare / Annakarin Nyberg
Annakarin Nyberg - Boka föreläsning

Annakarin Nyberg

Digitalt entreprenörskap

Fil. Dr. Annakarin Nyberg är disputerad internetforskare, föreläsare och författare till den aktuella boken Digitalt entreprenörskap. I boken granskas bloggares väg från hobby till jobb, hur de har gått tillväga för att professionalisera en fritidssyssla och använda den som en motor i växande företag. Annakarin arbetar även med utveckling av tjänsteinnovationer och affärsmodeller.

Hur kan man bygga starka varumärken, etablera hållbara kundrelationer och bedriva kostnadseffektiv marknadsföring genom sociala medier? Vilka strategier för digitalt entreprenörskap kan vägleda ett sådant arbete?

 

Exempel på Annakarins föreläsningar

Digitalt entreprenörskap – Instagram, Facebook, bloggar, Twitter och gud vet vad… Hur gör man egentligen om man vill bygga sitt varumärke, etablera hållbara kundrelationer och marknadsföra sig med sin egen tid som insats?

Entreprenörskap och glesbygd – IT-samhället skapar nya förutsättningar för entreprenörer och företagare. Vilka hinder kan vi vänta oss och vilka möjligheter ser vi? Kan glesbygden till och med utgöra en konkurrensfördel?

Kvinnors företagande på nätet – Vad vet vi om kvinnors företagande på nätet idag? Hur gjorde pionjärerna och vad kan vi lära oss av dem?

Morgondagens medarbetare – En ny generation medarbetare gör entré på arbetsmarknaden. De skapar nya, oväntade karriärvägar och är ständigt uppkopplade. Vilka är de och hur kan vi förstå dem?

 

Pressbild

Så bokar du Annakarin Nyberg som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Mikael Rehnberg

Anders Ekholm

Magnus Lindkvist

Stefan Einhorn

Annakarin Nyberg - Boka föreläsning

Annakarin Nyberg

, ,

Vill du boka Annakarin Nybergsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Annakarin Nyberg som föreläsare!