Hem / Föreläsare / Annelie Pompe
Annelie Pompe - föreläsare - Speakers&friends - profilbild - foto: Hans Kristan Krogh Hanssen

Annelie Pompe

Ta ett djupt andetag och följ med på ett äventyr!

Annelie Pompe är fridykare, föreläsare, personlig tränare, coach, fridykningsinstruktör, yogalärare, författare, undervattensfotograf och bergsklättrare. Med hjälp av fantastiska bilder och filmer kopplar hon sina upplevelser till olika teman. Hon föreläser om ledarskap, att leda sig själv, passion, motivation och vikten av rätt attityd.

Med ett världsrekord i fridykning till 126 m på ett enda andetag och en toppbestigning av Mount Everest, är Annelie Pompe specialist på målfokusering, rädslor och riskhantering, mod, ledarskap och konsten att vara närvarande. Annelie drivs av passion och inspiration, och menar att man kan nå hur långt och högt som helst – om man undviker att begränsa sig.

Annelie älskar utmaningar och ser förändringar i livet och affärsvärlden som äventyr. Hon påpekar att det är väldigt sällan som vi kan styra över yttre omständigheter, oavsett om det är på toppen av ett berg eller på ett kontor, men vi bestämmer själva vilket förhållningssätt vi ska ha. Det handlar om att ha rätt inställning och attityd oavsett vilken utmaning man ska ta sig an. Hon menar att det största äventyret av alla sker inombords, inte nödvändigtvis på Mount Everest.

 

Föreläsningar med Annelie Pompe

Att lyssna på Annelie Pompe är som att själv få följa med på ett äventyr! Under sina föreläsningar varvar Annelie berättelser från sina äventyr med paralleller i vardagslivet, filmklipp och extraordinära bilder. Hon pratar inte bara utifrån teorier, utan personliga erfarenheter, upplevelser och noggrann efterforskning. Hon har upplevt teorin och omvandlat kunskap till kompetens.

Annelie specialanpassar varje föreläsning efter önskemål. Grunden ligger i hennes äventyrliga historia och vinklas sedan så att den passar in i beställarens tema.

 

Annelie Pompe - föreläsare - Speakers&friends - foto: Roger Borgelid Annelie Pompe - föreläsare - Speakers&friends - foto: Martin Zapanta Annelie Pompe - föreläsare - Speakers&friends - foto: Hans Kristan Krogh Hanssen

Foto 1 – Roger Borgelid, foto 2 – Martin Zapanta, foto 3 – Hans Kristan Krogh Hanssen

 

Motivation och målfokusering
På denna föreläsning ligger fokus på målsättning, mental träning och personligt ledarskap. Du får höra Annelie berätta om sina hisnande äventyr och koppla dem samman med de insikter, lärdomar och upptäckter som hon fått på vägen. Du lär dig om motivation, målfokusering och riskhantering, samt hur man mentalt klarar av svåra utmaningar och förändringar.

Friskvård och hälsa
Som livscoach och personlig tränare kan Annelie Pompe även inrikta sina föreläsningar på hälsa och friskvård. Hon inspirerar dig och dina medarbetare att ta tag i er hälsa och visar hur ni kan göra för att må mycket bättre, inifrån och ut.

Workshops
Annelie kan även hålla workshops i lätt yoga, andningsträning, mental träning och meditation för att utforska och träna sinnets kapacitet.

 

Annelie Pompe - föreläsare - Speakers&friends Annelie Pompe - föreläsare - Speakers&friends Annelie Pompe - föreläsare - Speakers&friends

 

Länkar:

Podden Spännande möten – Annelie Pompe, om att dyka djupt, klättra högt och livet där emellan

YouTube, Framgångspodden – De högsta bergen och de djupaste haven, Annelie Pompe

 

Pressbild – Annelie Pompe (foto: Hans Kristan Krogh Hanssen)

 

Hör av dig till oss på Speakers&friends för att boka en inspirerande och spännande föreläsning med Annelie Pompe!

Så bokar du Annelie Pompe

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Anna Kinberg Batra

Pontus Bodelsson

Isabelle McAllister

Annelie Pompe - föreläsare - Speakers&friends - profilbild - foto: Hans Kristan Krogh Hanssen

Annelie Pompe

Vill du boka Annelie Pompesom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Annelie Pompe som föreläsare!