Hem / Föreläsare / Annelie Pompe
Annelie Pompe - Boka föreläsning

Annelie Pompe

Från botten till toppen

Annelie Pompe är fridykare, föreläsare, personlig tränare, coach, fridykningsinstruktör, yogalärare, författare, undervattensfotograf och bergsklättrare.

Ta ett djupt andetag och följ med på Anneli Pompes inspirerande föredrag som är som ett äventyr man är med i. Med hjälp av fantastiska bilder och filmer kopplar hon sina upplevelser till olika teman. Hon pratar ofta om ledarskap, att leda sig själv, passion, motivation och vikten av rätt attityd.

Annelie Pompe menar att det är väldigt sällan vi kan styra över yttre omständigheter, oavsett om det är på toppen av ett berg eller på ett kontor, men vi bestämmer själva vilket förhållningssätt vi ska ha. Det handlar om att ha rätt inställning och attityd oavsett vilken utmaning man ska ta sig an.

 

Pressbild

Så bokar du Annelie Pompe som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Felicia Margineanu

Ami Hemviken

Annelie Pompe - Boka föreläsning

Annelie Pompe

Vill du boka Annelie Pompesom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Annelie Pompe som föreläsare!