Hem / Föreläsare / Annica Gilbertsson
Annica Gilbertsson - föreläsare - Speakers&friends

Annica Gilbertsson

Positiv energi: mer glädje, mindre stress och mer gjort

När funkar det som bäst i vårt liv och på jobbet och när är vi som mest effektiva? Är det när vi springer som fortast, är trötta, slitna, stressade eller när vi är pigga och glada, mår bra, är i balans och har kraft kvar också när vi kommer hem från arbetet?

Både personer och organisationer har ambitioner att vara produktiva och effektiva. Många uppskattar att må bra. Men, jakten på effektivitet motarbetar ofta just effektiviteten och försämrar samtidigt välmående, trivsel och samarbete. Den här föreläsningen handlar om att hitta ett sätt att leva och arbeta som gör att man får ut så mycket som möjligt av sig själv och sin organisation utan att öka stress och slitage.

Annica Gilbertsson är grundare av EnergyManagement, ett koncept som såväl små som stora organisationer idag jobbar med. Att de tips, råd och exempel som föreläsningen bjuder på fungerar i praktiken och gör skillnad för en verksamhets resultat har bekräftats av de arbetsgrupper hon jobbat med genom åren. Resultaten är mätbara och också som en avdelningschef uttryckte det, kännbara. Arbetsglädjen och effektiviteten höjs medan stressnivåerna sänks när man tar kontroll över faktorer som påverkar den individuella energin och arbetsgruppens positiva laddning.

Annicas föreläsning ger inspiration! Den är underhållande, tankeväckande och ger publiken en energiinjektion. Innehållet bygger på vetenskaplig grund men är praktiskt och vardagsnära, kryddat med humor och ger konkreta idéer och verktyg för hur man både individuellt och i ett team kan jobba för att skapa positiv energi. Föreläsningen rör sig mellan arbetsliv och privatliv och mellan individ och grupp. En vanlig föreläsningslängd är en till en och en halv timme men det kan justeras för att passa in i ett satt program. Föreläsningen passar alla slags företag och organisationer, både mindre grupper och de riktigt stora.

Är det något Annica Gilbertsson kan mycket om så är det energi. Hon vet hur det är att ha massor men också hur det är att vara utan. Förutom resan med EnergyManagement har hon även gjort en annan slags energiresa, en som gett stor ödmjukhet inför livet. Efter tuffa cancerbehandlingar följde många års total energilöshet och sjukskrivning.

Detta har gett energierfarenheter som inte bara är till nytta i livets svårare utmaningar utan också under en vanlig arbetsvardag. Idag är Annica Gilbertsson en inspiratör och en mycket uppskattad föreläsare och workshopledare. Och hennes positiva energi smittar av sig!

 

Pressbild – Annica Gilbertsson.

Så bokar du Annica Gilbertsson

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Johan Bergstad

Mikael Rehnberg

Åsa Meland

Magnus Samuelsson

Annica Gilbertsson - föreläsare - Speakers&friends

Annica Gilbertsson

Vill du boka Annica Gilbertssonsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Annica Gilbertsson som föreläsare!