Hem / Föreläsare / Ari Riabacke
Ari Riabacke - Föreläsning -Talarförmedling- Speakers&friends

Ari Riabacke

Framtiden är här imorgon – är ni redo?

”Business as usual”-tiden är förbi. Vi måste tänka nytt och göra annorlunda. Så frågan är, hur skapar vi framgångsrika organisationer i tider av osäkerhet och hur leder vi dem? Detta är utgångspunkten i Ari Riabackes skarpa, underhållande och bitvis provocerande budskap som garanterat kommer att vidga era vyer för hur ni ser på framtiden, era organisationer – och er själva.

Vad krävs av den moderna organisationen för att möta morgondagens krav? Hur ser det framtida ledarskapet ut? Hur motiverar vi den nya generationen? Hur fattar vi beslut i en värld som svämmar över av information?
Kommer mer information hjälpa oss att hantera den osäkerhet som framtiden för med sig och hur går vi från tanke till handling när det många gånger har blivit viktigare att inte göra fel än att göra rätt? Vad har begrepp som ledarskap, kultur, kommunikation, framtid och riskhantering gemensamt? Den gemensamma nämnaren för dessa begrepp är beslutsfattande. Beslutsfattandet är direkt avgörande för hur vi leder företag och organisationer.

– Vi måste se möjligheter där andra ser problem – att fortsätta framåt när andra inte vågar – även fast vi själva inte heller är riktigt säkra, säger Ari Riabacke.

Aris föreläsningar är alltid situationsanpassade och han passar lika bra på ett kundevent som på en kick-off eller högsta ledningsnivå. Ari Riabacke kommer obönhörligen injicera era hjärnor med idéer och helt nya perspektiv om framtiden, en framtid som är här i morgon – är ni redo?

Få ut mer av Aris pass, skapa grund för verklig förändring genom att köra en workshop i anslutning till föreläsningen.

Två olika workshop-spår beroende på vilket som passar er och era utmaningar bäst.

I. Framtiden är här i morgon – är ni redo, i denna workshop jobbar vi med områdena; Ledarskap, ”The human element”, Kultur, Beslutsfattande och Innovation & förändring.

II. Beslutstest, i denna workshop jobbar vi med områdena; Beslutsprocesser, Beslutskultur och IT/information.

Inför workshopen får ni en webbenkät med 20-30 frågor som det tar ca. 5-min att svara på. Ni kan välja att ta med en avdelning, en ledningsgrupp eller hela företaget.
Baserat på svaren i undersökningen (webbenkäten) genomför vi en workshop, med avstamp i er vardag och era utmaningar.

Pressbild

Så bokar du Ari Riabacke som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Per Naroskin

Anna Rosengren

Jonas Bergqvist

Peter Siljerud

Ari Riabacke - Föreläsning -Talarförmedling- Speakers&friends

Ari Riabacke

,

Vill du boka Ari Riabackesom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Ari Riabacke som föreläsare!