Hem / Föreläsare / Aron Anderson
Aron Anderson - föreläsare - Speakers&friends - profilbild

Aron Anderson

Ju coolare mål desto coolare resa

Svår sjukdom kullkastar livet, något Aron Anderson redan som barn fick erfara. Trots att, eller kanske p.g.a. att, barncancern gjorde honom rullstolsbunden har han skapat sig ett liv på egna villkor. Ett liv fullt av utmaningar, erövringar, sportande och äventyrande. 

Knappt åtta år ung fick Aron Anderson ett ofattbart besked: han hade cancer. På sin åttonde födelsedag fick han sin första cellgiftsbehandling. Cancertumören som växte i honom var elakartad. Det liv som hade varit ganska typiskt för ett barn, fyllt av lek, stoj och sportande, blev något annat. Att vara sjuk som barn gör att man på många sätt växer upp.

Ett år passerade och Aron friskförklarades från cancern. Något var dock oåterkalleligt förändrat. Effekterna av sjukdomen var sådana att han hade hamnat i rullstol. Samtidigt som det var en förlust, hade Aron fått livet tillbaka och han kunde börja leka, stoja och sporta igen. Fastän cancern har drabbat honom ytterligare gånger efter detta har Aron inte släppt taget om idrotten.

Idag är Aron Anderson en äventyrslysten elitidrottare och multisportare. Han har varit med i fyra Paralympics i vilka han tävlat i tre olika sporter och är den första rullstolsbundna person någonsin som bestigit Kebnekaise. Han har också cyklat handcykel till Paris och genomfört ”Svalbard skimaraton”. När Aron inte lever ut mottot ”Ju coolare mål – desto coolare resa” engagerar han sig i Barncancerfonden där han är ambassadör.

 

Aron Anderson föreläser exempelvis om:
  • Teamwork
  • Arbetsglädje
  • Förändringsarbete
  • Perspektiv
  • Inspiration
  • Äventyr

 

Pressbild – Aron Anderson

Så bokar du Aron Anderson

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Karin Otterbjörk

Jeanette Fors-Andrée

Anna Almberg

Ing-Marie Persson

Vill du boka Aron Andersonsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Aron Anderson som föreläsare!