Hem / Föreläsare / Arvid Axland
rvid Axland - föreläsare - Speakers&friends - profilbild - foto: John Gripenholm

Arvid Axland

Framtidens konsumenter och konsten att skapa meningsfulla upplevelser

Arvid Axland är grundare till Pool kommunikationsbyrå och författare till boken Jakten på känslan. Hans expertis är att öka värdet på företag och varumärken genom att skapa meningsfulla upplevelser för både kunder och medarbetare. Det bästa sättet att bli attraktiv helt enkelt.

Arvid Axland är ingenjören som med tiden har förstått att det trots allt är känslan som avgör – i nästan alla situationer. Han är en mycket uppskattad trendspanare, visionär och workshopledare.

Arvids mission när det gäller föreläsningar är att göra företag och dess medarbetare medvetna om vilket värde de har möjlighet skapa för sin omvärld genom upplevelser. I allt de gör och säger. Om fler företag blir mer upplevelseorienterade så blir vår värld avsevärt bättre, och företagen mer lönsamma.

 

Föreläsningar med Arvid

Arvid Axland varvar viktiga trender med inspirerande exempel, reflektionsövningar och konkreta metoder. Filosofin och metoderna finns beskrivna i boken Jakten på känslan – konsten att skapa meningsfulla upplevelser.

Arvid grundar sina framgångsrecept på erfarenheter att jobba med kunder i alla möjliga branscher under sina 20 år med Pool, till exempel Electrolux, Gröna Lund, SAS, Hertz, Värmdö kommun, Brothers, 4Sound och KLM.

 

Arvids föreläsningar passar som allra bäst när ni

  • vill ha en trendspaning om vad framtidens konsumenter (och medarbetare) vill ha.
  • vill satsa på att bygga varumärket inifrån och få ett gemensamt fokus (=kunderna).
  • är oroliga över priskonkurrens från nya aktörer på marknaden och behöver hitta något annat att konkurrera med än pris och produkt.
  • behöver få energi in i ett förändringsarbete där kundupplevelsen ligger i fokus.
  • vill få inspiration och kreativa idéer för kommunikationen internt och med omvärlden.

 

Efter föreläsningen kommer du att vara fylld av insikter och konkreta idéer för hur du kan skapa starkare upplevelser för din omvärld – oavsett om den är digital eller fysisk. Du kommer också att förstå att det är lättare än du tror!

Förutom föreläsningar kör Arvid även workshops där deltagarna med hans handledning får skapa sina egna lösningar på sin kommunikation och kundupplevelse.

Arvid skräddarsyr alltid sina uppdrag efter kundens mål och vision.

 

Introduktion till föreläsningen Jakten på känslan:

 

Utdrag ur referenslista

“Arvid fick högsta betyg av alla våra medarbetare när han föreläste för oss under en inspirationsdag. Med unik kommunikationskraft, starka budskap och en ständigt närvarande värme och genuinitet lyckades han engagera och beröra var och en i rummet.”/ Jennifer McShane, generalsekreterare Min Stora Dag

”Arvid har jobbat ihop med oss under många år. Han har talat på våra seminarier, webinar och större event och har levererat en massa inspiration, trendspaningar och goda & konkreta råd hur vi kan leverera meningsfulla upplevelser för kunden. Dessutom är Arvid alltid en av de som får högsta betyg i utvärderingarna, både av publiken och av oss.”/ Ulrika Strallhofer, Sveriges Annonsörer   

“Arvid is great international presenter. He knows how to bring people really into attention while touching their hearts of stunning examples of real customer experiences.”/ Linda Hilberdink, Genesys

”Arvids föreläsning utifrån ”Jakten på känslan” skapade mycket stort engagemang bland deltagarna och lämnade ingen oberörd. Tårar, skratt och igenkänning präglade upplevelsen på plats, och efteråt ville många läsa boken och direkt börja jobba med de konkreta idéer som Arvid delade med sig av.”/ Linda Myhrman, MTR Nordic

 

Arvid Axland - föreläsare - Speakers&friends - foto: John Gripenholm
Foto: John Gripenholm

 

Pressbild 1 – Arvid Axland (foto: John Gripenholm)

Pressbild 2 – Arvid Axland (foto: John Gripenholm)

 

Länkar:

Säljpodden – Arvid Axland – Jakten på känslan

Sunshinepodden – Mer engagemang med Arvid Axland!

Wowpodden – Arvid Axland, företagsledare, författare och föreläsare

 

Så bokar du Arvid Axland

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Susanne Pettersson

Mikael Wallteg

Stefan Hyttfors

Lars-Peter Loeld

rvid Axland - föreläsare - Speakers&friends - profilbild - foto: John Gripenholm

Arvid Axland

,

Vill du boka Arvid Axlandsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Arvid Axland som föreläsare!