Hem / Föreläsare / Åsa Lundquist Coey
Åsa Lundquist Coey - föreläsare - Speakers&friends

Åsa Lundquist Coey

Att leda, chefa och coacha i komplexitet

Åsa Lundquist Coey är specialist på kommunikativt och relationellt arbete. Hon föreläser, ger workshops och skräddarsyr program för styrelser, ledningsgrupper, chefer, ledare och medarbetare. Syftet är att bidra med insikter kring och ge verktyg som gör att människor kan ta sig fram i ett växande komplext organisationslandskap. Hon lär oss om spelskicklighet och omdöme för hållbara organisationer.

Åsa är doktor (Ph.D) i Management & Complexity med en M.Sc i Organisation & Leadership och en bakgrund som jurist, pedagog och coach. Hon föreläser även på Stockholm School of Economics (Handelshögskolan), Executive Education inom Advanced Management, där hon tillhör fakulteten. Vissa av hennes processer bedrivs som forskning. Hon har erfarenhet från många områden och branscher och har varit bosatt och arbetat i länder som i Jamaica, Nya Zeeland och England.

Det Åsa Lundquist Coey arbetar mest med är att ge insikter om och öka förståelsen för organisationer som radikalt sociala arenor. Hon villl få oss att förstå att vår verklighet handlar om vad vi gör tillsammans om dagarna, hur vi litar på varandra och hur vi använder vår makt. Hon berättar att vi kan lära oss hur vi kommunicerar och använder omdöme, och hur vi kan träna det tillsammans. Att med insikt om våra olikheter, vad som skapar spänning och hur vi bär den, kan vi sänka axlarna, hålla varandra friska  – och komma framåt.

 

Åsa föreläser exempelvis om
  • Rethinking Leadership – myten om ledaren som hjälte, organisation samskapas
  • Leda, chefa och coacha i ökande komplexitet
  • Samspel & rävspel – ideal och verklighet på jobbet
  • Hållbart arbetsliv – komplext, pragmatiskt & tillitsfullt – spelskicklighet och omdöme
  • Myten om balans i livet (makt och dess möjligheter)

Åsa Lundquist Coey är författare till flera böcker. Hennes femte egna bok ”Samspel & Rävspel – ideal och verklighet på jobbet” handlar om hur mer fokus på verklighet (relationer, makt och oförutsägbarhet) snarare än ideal (heroiska ledare, positivitet och förutsägbarhet) kan få axlar att sjunka och hjälpa oss vidare i arbetslivet. Den senaste boken ”Ingen vill vara ett nyckeltal” är en samproduktion med tre kollegor och hade release i september 2021.

Åsa är en engagerad talare som presenterar sitt budskap på ett tydligt och underhållande sätt. Hennes föreläsningar är både ögonöppnande och inspirerande! 

 

 

Så bokar du Åsa Lundquist Coey

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Joséphine Edwall Björklund

Maria Frändegård

Elizabeth Kuylenstierna

Amanda Lundeteg

Åsa Lundquist Coey - föreläsare - Speakers&friends

Åsa Lundquist Coey

Vill du boka Åsa Lundquist Coeysom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Åsa Lundquist Coey som föreläsare!