Hem / Föreläsare / Aurore Belfrage
Aurore Belfrage - föreläsare - Speakers&friends - profilbild

Aurore Belfrage

The future belongs to the resilient – How AI and sustainability changes everything

Techentreprenören, geopolitiska rådgivaren och hållbarhetsstrategen Aurore Belfrage spenderar sin tid i skärningspunkten artificiell intelligens, näringsliv och internationella relationer. Hon är senior rådgivare till AI Sweden, det nationella centret för tillämpad AI och  hon har suttit i styrelsen för regeringens satsning i världsutställningen Expo2020 Dubai.

Med en bakgrund som bland annat investerare hos EQT Ventures, kolumnist hos Svenska Dagbladet, geopolitisk rådgivare på Consilio International och som värd för podden +Katapult har Aurore Belfrage omfattande kunskaper och gedigen erfarenhet av hur teknologi kan strategiskt stärka affärer i en föränderlig värld. Idag stöttar hon ledningsgrupper och statliga institutioner i hur de kan bygga en hållbara organisationer i en turbulent tid av exponentiell teknologi och akut klimatomställning.

 

Föreläsningar med Aurore Belfrage

Aurore Belfrage är en uppskattad och efterfrågad föreläsare. Hennes inspirationsföreläsningar kombinerar humor med allvar och ger er en tankeväckande stund med en tydlig uppmaning till handling,

Exempel på föreläsningsteman:

  • Ledarskap och strategi i en föränderlig värld – Hur påverkar makro-trenderna AI och Hållbarhet dig och din bransch?
  • Den globala AI kapprustningen – Geopolitiska möjligheter och utmaningar
  • GovTech – där teknologi möter politiken
  • Impact investing – Hur kan och ska näringslivet bidra till ett starkare Sverige.
  • Utblick – hur ser AI investeringsklimatet ut globalt, och vad betyder det för Sverige.

”Aurore opened our eyes to the power of data mining to procure information that ranges from our tastes to our fears as human beings. She deftly investigated the delicate balance between embracing data mining and protecting our privacy and personal freedoms.” / María Isabel León, Director Stockholm International School

 

Uppskattad moderator

Aurore Belfrage är även en skicklig moderator som på ett personligt och unikt sätt skapar dialog, aha-upplevelser och inte sällan ett skratt eller två.

”Aurore Belfrage modererade H22 Summit 2019, en stor internationell smart city kongress med talare från hela världen. Aurore är utan tvekan den proffsigaste moderatorn som jag har anlitat. Förutom att Aurore är otroligt påläst och kunnig har hon förmågan att skapa trygghet för talarna på scen samtidigt som hon når ut och hela vägen in i publikens hjärta. Aurore fångar essensen av det som händer på scenen och binder ihop programpunkterna till en stark berättelse. Det är en förmån att få samarbeta med Aurore och hennes insats kan enkelt sammanfattas med ett enda ord. Briljant!” / Soraya Axelsson, Head of H22, Helsingborgs stad

 

Aurore genomför uppdrag både på svenska och engelska.

 

Pressbild – Aurore Belfrage

 

 

Så bokar du Aurore Belfrage

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Maddy Savage

Arne Elias Corneliussen

Fredrik Heghammar

Sofia Antonsson

Vill du boka Aurore Belfragesom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Aurore Belfrage som föreläsare!