Hem / Föreläsare / Aurore Belfrage
Aurore Belfrage - föreläsare - Speakers&friends

Aurore Belfrage

The future belongs to the resilient – How AI and sustainability changes everything

Techentreprenören, geopolitiska rådgivaren och investeraren Aurore Belfrage spenderar sin tid i skärningspunkten artificiell intelligens, näringsliv och internationella relationer. Hon sitter i styrelsen för regerings satsning i världsutställningen Expo2020 Dubai samt är rådgivare till Sverige Nationella AI centre, Ai innovation of Sweden.

Med bakgrund som investerare på EQT Ventures, kolumnist på SvD, podden +Katapult om hur vi kan använda tech för att skapa impact och som geopolitisk rådgivare på Consilio International har Aurore Belfrage gedigen erfarenhet av hur teknologi kan strategiskt stärka din affär i en föränderlig värld. Idag stöttar hon ledningsgrupper och statliga institutioner i hur de kan bygga en s.k. resilient organisation i en turbulent tid av exponentiell teknologi och akut klimatomställning. Hennes inspirationsföreläsningar kombinerar humor med allvar och ger er en tankeväckande stund med ett tydligt call to action.

Aurore Belfrage är även en uppskattad moderator som på ett personligt och unikt sätt skapar dialog, aha upplevelser och inte sällan ett skratt eller två.

”Aurore opened our eyes to the power of data mining to procure information that ranges from our tastes to our fears as human beings. She deftly investigated the delicate balance between embracing data mining and protecting our privacy and personal freedoms.”
María Isabel León, Director Stockholm International School

Aurore Belfrage modererade H22 Summit 2019, en stor internationell smart city kongress med talare från hela världen. Aurore är utan tvekan den proffsigaste moderatorn som jag har anlitat. Förutom att Aurore är otroligt påläst och kunnig har hon förmågan att skapa trygghet för talarna på scen samtidigt som hon når ut och hela vägen in i publikens hjärta. Aurore fångar essensen av det som händer på scenen och binder ihop programpunkterna till en stark berättelse. Det är en förmån att få samarbeta med Aurore och hennes insats kan enkelt sammanfattas med ett enda ord. Briljant!
Soraya Axelsson, Head of H22, Helsingborgs stad

Så bokar du Aurore Belfrage som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Torbjörn Eriksson

Gustav Stenbeck

Sofia Rasmussen

Aurore Belfrage - föreläsare - Speakers&friends

Aurore Belfrage

Vill du boka Aurore Belfragesom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Aurore Belfrage som föreläsare!