Hem / Föreläsare / Behrad Rouzbeh
Behrad Rouzbeh - föreläsare - Speakers&friends

Behrad Rouzbeh

Nästa stora komiker

Behrad Rouzbeh är den charmige komikern som precis står inför sitt stora genombrott. Du hör honom ibland i Morgonpasset i P3 och ser honom på många standupklubbar.

Behrad Rouzbeh är Sveriges just nu hetaste unga komiker. Det handlar inte OM utan NÄR han får sitt stora genombrott. Behrad gjorde sin standup-debut 2008 och har sen dess uppträtt flitigt på de flesta svenska standupklubbar. 2012 kunde man se honom i Raw på Kanal 5. 2013 öppnade Behrad för den amerikanska superstjärnan Bill Burr på Cirkus. Han var en av komikerna i den flerfaldigt utsålda föreställningen ”2 och en halv iranier”.

Han var även en del av Raw Comedy-turnén. Sommaren 2014 var han en av programledarna i Morgonpasset i P3 och kan fortfarande höras där ibland. Behrad är också aktuell i komediserien Ginas Show på SVT under 2015.

På scen har Behrad Rouzbeh en charmig och avslappnad stil med en humor som är både tänkvärd och varm. Idag syns hans ansikte flitigt på Sveriges olika stand up-scener och är en av de komiker ni kommer att prata om efteråt – Sveriges nästa stora standup-stjärna!

Den 6 juni 2015 hade Behrad premiär på sin nya soloshow ”Slumpmässigt utvald” där han sätter fördomarna på prov, med utgångspunkt från egna erfarenheter och upplevelser.

Så bokar du Behrad Rouzbeh

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Luuk & Lindström

Kristina Keyyo Petrushina

Shanti Rydwall-Menon

Vill du boka Behrad Rouzbehsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Behrad Rouzbeh som föreläsare!