Hem / Föreläsare / Bo Dahlbom
Bo Dahlbom - Förelasning

Bo Dahlbom

Med sikte på framtiden

Bo Dahlbom är en känd debattör och föreläsare om digitaliseringens betydelse för samhälle och näringsliv. Han är professor vid IT-universitetet i Göteborg, ledamot av Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademien och mångårig rådgivare till regeringen i IT-politiska frågor. 

Bo Dahlbom anlitas ofta som föreläsare inom områden som arbetslivets förändring, samhällsutveckling och digitalisering. Han föreläsare om hur dessa och andra viktiga faktorer påverkar våra organisationer kräver mer av egna initiativ och ständig kompetensutveckling.

Bo har utvecklat idéer och skrivit böcker om aktivt medarbetarskap, om hur kompetensutveckling och verksamhetsutveckling förenas. Hur får organisationer medarbetare att bli engagerade i företagets affär på riktigt? Hur får vi anställda delaktiga i verksamhetens uppdrag, utveckling och anpassning till kundbehov och marknad?

Bo har särskilt intresserat sig för hur organisationer blir innovativa genom att medarbetarnas idéer tas tillvara och får bidra till utvecklingen av företagets affär eller verksamhetens uppdrag.

 

Pressbild

Så bokar du Bo Dahlbom

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Jens Lanvin

Anton Johansson

John Mellkvist

Arvid Axland

Bo Dahlbom - Förelasning

Bo Dahlbom

Vill du boka Bo Dahlbomsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Bo Dahlbom som föreläsare!