Hem / Föreläsare / Bob Hansson
Bob Hansson - föreläsare - Speakers&friends

Bob Hansson

Framtidens arbetsplats börjar nu

Bob Hansson är en av Sveriges mest älskade poeter. Han håller också mycket uppskattade och underhållande föreläsningar för företag och organisationer. I den här inspirerande föreläsningen talar han om konsten om att ta hand om varandra på jobbet.

Skulle ditt företag tjäna på att få ännu bättre stämning? Troligen! Forskning visar att en av de viktigaste variablerna för att en arbetsgrupp ska lyckas är hur de pratar med varandra.

En undersökning som Dagens Industri visar är bara ett exempel. Mitt i denna tid då ideér är vår främsta råvara, UPPGER HÄLFTEN AV SVERIGES MEDARBETARE att de får idéer som de inte ens säger till någon. När man frågar varför, är svaret slående. De är rädda för att bli bortgjorda eller få idéer stulna. Det handlar om en utbredd otrygghet. Som kostar. Kostar för både organisation och individ. Priset för utebliven trygghet och glädje i arbetsgruppen kan vara högt. Det kan kosta framtiden. Men det här går att förändra. Och det går att förändra snabbt.

I den här föreläsningen, som Bob Hansson skräddarsyr för varje unikt tillfälle, peppas medarbetarna till att kommunicera på ett sätt som stärker tryggheten – och därmed ökar både kreativiteten, samarbetsförmågan och teamets arbetsglädje.

Livet är för kort för att inte ta hand om det. Att vara snäll är att vara smart. Vi spenderar halva vår vakna tid på arbetet och med de ökade krav många känner, är det viktigt att investera i trivseln. Inte bara för att få en liten mysigare eftermiddag, utan för att få en effektivare organisation.

Det bästa av allt, vem du än är i organisationen, VD eller kaffekokare, har du en förmåga att förändra. Vi spelar roll. Det är inte alltid så det känns, men det är alltid så det är. Du behöver inte vänta på att din VD ska göra jobbet, du kan faktiskt sätta igång helt själv. Det är just det vi kommer göra under den här föreläsningen. Sätta igång att förändra välden med en gladare arbetsdag i taget.

 

Pressbild – Bob Hansson

Så bokar du Bob Hansson

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Thomas Fogdö

Christina Stielli

Stephan Wilson

Vill du boka Bob Hanssonsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Bob Hansson som föreläsare!