Hem / Föreläsare /Boka inspirerande föreläsare

Boka inspirerande föreläsare

Alla behöver inspiration i livet! Inspiration är en livsviktig ingrediens för människans välbefinnande och utveckling. Vi behöver inspiration för att känna oss motiverade – både på och utanför jobbet. Vill du öka graden av inspiration bland dina medarbetare? En inspirerande föreläsning kan hjälpa dig och dina kollegor att förbättra prestationen på jobbet och samtidigt skapa mer arbetsglädje på er arbetsplats. Hos oss på Speakers&friends kan du boka talare som föreläser om ledarskap, motivation, inspiration, teknik, utbildning och mycket mer. Vill du boka en inspirationsföreläsning för dig och ditt företag?
Johan Lindahl - föreläsare - Speakers&friends - profilbild

Vi har några av Sveriges mest framstående föreläsare

På Speakers&friends hittar du några av Sveriges mest erfarna och skickliga talare och föreläsare. Vi besitter en omfattande och långvarig expertis inom branschen, vilket gör oss till en pålitlig rådgivare för våra kunder inom allt som rör föreläsare, moderatorer, komiker, författare, underhållare, artister, utbildare med mera.

Med vår omfattande erfarenhet och stora nätverk kan vi snabbt presentera förslag på personer som kan inspirera, utveckla din personal eller höja kvaliteten på dina kundaktiviteter.

Vi samarbetar enbart med högkvalitativa föreläsare, vilket garanterar att du som kund alltid kan lita på de förslag du får från oss. Vi erbjuder rådgivning och hjälper gärna till med planeringen av föreläsningen, för att säkerställa att ditt event blir så lyckat som möjligt.

En oberoende talarbyrå med lång erfarenhet

Vi är en oberoende talarbyrå med lång bransch-erfarenhet och ett brett utbud av inspirerande och kvalificerade föreläsare i vårt nätverk.

Vi värnar om vår oberoende ställning och har ingen personal som är föreläsare. Dessutom har vi inga avtal som binder oss till att förmedla en viss mängd föreläsningar per år eller liknande. Det är alltid beställarens behov som styr våra rekommendationer.

Vårt uppdrag är att assistera våra kunder och beställare i att finna den perfekta föreläsaren som motsvarar era behov.

Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om våra inspirerande föreläsningar eller hitta rätt föreläsare till ert nästa event.

Kontakta oss

Speakers&friends – vi förmedlar erfarna talare och föreläsare

Vi samarbetar enbart med talare och föreläsare som är experter inom sina områden och ämnen, och vi genomför alltid kvalitetskontroller för att säkerställa hög standard.

Ingen av våra föreläsare är anställda av oss, och vi har inga avtal som reglerar hur ofta en talare bör förmedlas. Därför kan du alltid förvänta dig vår objektiva åsikt i rådgivningen – baserad helt och hållet på dina specifika behov.

Som beställare kan du vara trygg med att vi gör allt för att underlätta för dig att hitta och boka en föreläsare som passar perfekt för ert evenemang.

Oavsett hur era krav och behov ser ut, är vi redo att hjälpa er att hitta en föreläsare eller talare som lever upp till era förväntningar – och lite till.

Välkommen till oss på Speakers&friends!

Vill du veta mer om våra föreläsare?

Du är välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär här medan. Det går också jättebra att ringa eller mejla till någon av våra kunniga medarbetare.

Fyll i vårt kontaktformulär för att skicka förfrågan om en talare:

Mejla eller ring någon av våra kontaktpersoner:

andreas kadelid

Andreas Kadelid ​

Telefon: 0709-98 99 44

E-post:andreas@speakersandfriends.se

 

Ola Johnsson​

Ola Johnsson​

Telefon: 0709-98 99 33

E-post: ola@speakersandfriends.se

Boka inspirerande föreläsare med Speakers&friends

Att boka en föreläsare kan kännas överväldigande när du gör det för första gången, men med en genomtänkt plan kan hela processen bli betydligt smidigare.

Gör så här – steg för steg:

Definiera syfte, behov och mål:

Inför valet av föreläsare är det bra att börja med att tydligt definiera syftet och behoven med ditt evenemang.

Vad är syftet och målet med eventet? Vilka är målgruppen för evenemanget och vad är de intresserade av? Vilken föreläsning och föreläsare som lämpar sig bäst för ert event styrs till stor del av publiken.

Sätt en budget:

Eftersom prisvariationen för föreläsare kan vara betydande är det viktigt att sätta upp en budget som ni kan förhålla er till.

Att kommunicera din ungefärliga budget till oss ger oss möjlighet att presentera lämpliga förslag. De flesta professionella föreläsare kostar vanligtvis mellan 25 000-50 000 kronor, men om du söker en känd person eller en högprofilerad talare kan kostnaden vara högre.

Rådgivning och bokning:

Vi bidrar alltid med kostnadsfri rådgivning för att tillsammans med er bena ut vad det är ni behöver och hur vi bäst ska lägga upp det.

Vi ger förslag på olika talare och föreläsare som passar ert event och era behov. När ni bestämt er för vilken föreläsare ni vill boka skickas en bokningsbekräftelse, därefter sätter vi ihop er med föreläsaren.

Tillsammans med föreläsaren går ni själva igen

Boka inspirerande föreläsare – vanliga frågor och svar

Mejla eller ring någon av våra kontaktpersoner:

Relaterade föreläsare

Jesper Ek

Helena Tronner

Paal Evjenth

Johan Mathson

Jonas Kjellberg

Johan Lindahl

Per Lange

Chris Pettersson

PG Wettsjö

Henrik Larsson-Broman

Kristin Heinonen

Peter Siljerud

Niklas Laninge

Vanessa Leporati