Hem / Föreläsare / Boris Lennerhov
Boris Lennerhov - Föreläsning

Boris Lennerhov

Föreläsning om entreprenörskap, ledarskap och bemötande.

Boris Lennerhov övertog VD-stolen på Gekås Ullared år 2000. Han blev då första VD:n att inte ha ägarandel i företaget. Han har nu efter 15 år lämnat över VD-posten. 

Under hans år som VD växte företagets omsättning från 1,6 miljarder till hela 5,0 miljarder! Men det var mer än effektiviseringar och andra organisationsutvecklingar som låg bakom den enorma ökningen. Boris Lennerhov satte lampan på en hel del mjuka värden och tittade på de små detaljerna som gör folk glada. T.ex. är det viktigt att kunderna får en positiv start på besöket – och genom att öppna varuhuset fem minuter tidigare än annonserat blir folk på gott humör redan vid entrén.

Idag har Boris lämnat VD-posten och har blivit en omtyckt föreläsare. I sina föredrag berättar han om hur allt började, och om resan till att omsätta miljarder. Här berörs entreprenörskap, ledarskap och kundbemötande i en intressant blandning.

Pressbild

Så bokar du Boris Lennerhov

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Joel Lundqvist

Anna Kinberg Batra

Boris Lennerhov - Föreläsning

Boris Lennerhov

Vill du boka Boris Lennerhovsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Boris Lennerhov som föreläsare!