Hem / Föreläsare / Britta Sjöström
Britta Sjöström - Boka föreläsning

Britta Sjöström

Hjärnan bakom allt

Resten av kroppen ägnar vi stor uppmärksamhet men hjärnan är för de flesta ett okänt universum. I sin föreläsning uppmanar journalisten och författaren Britta Sjöström åhörarna att våga ta klivet in i hjärnan – din egen gömda skattkammare.

Det är genialt att lära sig mer om hur sin egen hjärna fungerar. Dessutom är det roligt, användbart och spännande. Britta Sjöströms ger dig kunskap bakom självhjälpsböcker och påhittade åsikter. Kunskap med direkt koppling till människans vardagliga beteenden. Så att livet kan bli lite lättare och begripligare. ”Hjärnan är trots allt den viktigaste delen av kroppen. Utan den – inget” säger hon.

Såväl i sina föreläsningar som i sin nya bok ”Hjärnan bakom allt” är Britta Sjöströms budskap att inte låta forskarna vara de enda som vet något om hur hjärnan fungerar. ”Det är ju din hjärna det handlar om!”. I boken får du som läsare övergripande kunskap och nedslag i specifika detaljer om din hjärna så att du enklare kan förstå dig själv, dina reaktioner och tillika andras beteenden som ibland kan tyckas gåtfulla.

I sina föreläsningar tar Britta upp vardagliga ämnen som blir enklare att hantera med bättre förståelse för hur våra hjärnor fungerar. ”Hjärnan bakom allt är en föreläsning för alla som letar efter tillit och tröst i vardagen, både privat och på jobbet, så man inte skuldbelägger sig själv utan förstår att det är hjärnan som gör sitt jobb. Jag vill hålla det kort och enkelt, så prestigelöst som möjligt” berättar Britta Sjöström.

Bland mycket annat tar Britta under sin föreläsning upp frågor som varför hjärnan gör motstånd när du vill förverkliga dina drömmar, om vad som händer i hjärnan om du stressar under lång tid, hur dina ordval påverkar din personlighet, hjärna och kropp, om hur du kan använda enkla fysiska rörelser för att få bättre självkänsla och hur hjärnan påverkas om du blir bortvald ur, eller invald i gruppen.

För varje genomförd föreläsning ger Britta också bort en gratisföreläsning till gymnasieskolor, för att minska ohälsan bland ungdomar. Britta har tidigare givit ut boken boken ”Våga Misslyckas” – Affärsutveckling utan prestige”.

 

Pressbild.

Så bokar du Britta Sjöström

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Lovisa Sandström

Åsa Meland

Navid Modiri

Annelie Nässén

Britta Sjöström - Boka föreläsning

Britta Sjöström

Vill du boka Britta Sjöströmsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Britta Sjöström som föreläsare!