Hem / Föreläsare / Carin da Silva
Carin da Silva - Konferencier / Moderator - Speakers&friends - foto: Robert Eldrim

Carin da Silva

Populär konferencier & moderator

Carin da Silva är programledare, musikalartist, sångare och dansare. Vi lärde känna henne när hon var med som en av de professionella dansarna i TV4’s succéprogram Let’s dance.

Redan som 7-åring visste Carin att hon ville stå på scen när hon blev stor. Så blev det! Carin började med 10-dans som 8-åring och tog flera SM-guld och var med och representerade Sverige i EM och VM flera gånger.

När det var dags att börja gymnasiet valde hon musikalgymnasium och sen även musikalutbildningen på Balettakademien i Göteborg. Vi såg henne som en av dansarna i TV4’s succéprogram Let’s dance 2006-2008. Vi har även sett henne som ”hallåa” på TV4, programledare för Förkväll, AdamLive och Kändishoppet på TV3.

 

Med förmågan att fånga sin publik!

Carin da Silva står ofta och gärna som konferencier på allt ifrån stora arenor till mindre företagsgig. Med en kombination av sång, dans, teater och förmågan att fånga en publik är Carin väldigt formbar och anpassar sig efter kundens behov och önskningar.

 

 

Carin kan bokas som

  • konferencier/moderator
  • programledare
  • dansinstruktör
  • musikalartist
  • skådespelerska
  • film/tv-medverkan

 

Pressbild – Carin da Silva (foto: Robert Eldrim)

Så bokar du Carin da Silva

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Lars-Peter Loeld

Luuk & Lindström

Vill du boka Carin da Silvasom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Carin da Silva som föreläsare!