Hem / Föreläsare / Carin Götblad
Carin Götblad - föreläsare - Speakers&friends

Carin Götblad

Vikten av inflytande och hur du som chef engagerar dina medarbetare

Carin Götblad är idag regionpolischef och har lång erfarenhet som chef i olika verksamheter och på olika nivåer. Carin har varit chef för polisen i Värmland och på Gotland men är mest känd för jakten på Anna Lindhs mördare och för att Carin under 10 år var länspolismästare i Stockholms län med nära 7 500 anställda. 

Carin Götblad  har blivit utnämnd till Årets chef, årets yrkeskvinna och hon har även fått ta emot Affärsvärldens ledarskapspris med motiveringen: ”Genom ett kreativt, målmedvetet och starkt personligt ledarskap har pristagaren förändrat och förnyat en stor och traditionstyngd organisation. Resultatet är effektiviseringar, stärkt intern moral och höjt anseende för myndigheten.”

Carin Götblad är en mycket omtyckt föreläsare inom ämnen som ledarskap, personligt ledarskap och organisationsförändringar. Carin anser att det är viktigt att få sina medarbetare att känna att de är duktiga och därför ska man ofta ge beröm, – Det ger alltid bäst effekt att spela på människors goda sidor.

Carin berättar om sitt ledarskap och ger konkreta tips och idéer kring motgångar och framgångar. Hur hon involverar medarbetare underifrån och upp. Vikten av att inflytande och ansvar hänger ihop. Hur hon arbetar med viktiga värderingsfrågor som bemötande och attityder, mångfald, jämställdhet och nytänkande.

 

Pressbild – Carin Götblad (foto: Elisabeth Ohlson Wallin).

Så bokar du Carin Götblad

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Karin Otterbjörk

Hannes Sjöblad

Alexandra Berg

Carin Götblad - föreläsare - Speakers&friends

Carin Götblad

Vill du boka Carin Götbladsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Carin Götblad som föreläsare!