Hem / Föreläsare / Carl Erik Herlitz
Carl Erik Herlitz - Boka föreläsning

Carl Erik Herlitz

Sluta motivera dina medarbetare!

Carl Erik Herlitz är specialist på workshops för att förändra beteende hos chefer och medarbetare. Under lång tid har forskare försökt slå hål på myten att yttre stimulans ger oss motivation, trots det fortsätter de flesta organisationer och chefer att göra precis som vanligt. En ständigt återkommande fråga hos chefer är också ”hur ska jag motivera mina medarbetare?” och i linje med det har medarbetarna också förväntningar om att bli motiverade av sin chef, att det är dennes ansvar. Samtidigt som vi ”vet” att det inte fungerar.

Någon som kan berätta om och visa på ett alternativt förhållningssätt, ett annat sätt se på detta med ledarskap och motivation, är Carl Erik Herlitz från Tuff Ledarskapsträning. Tuffs metodik har sin grund i praktisk erfarenhet av medarbetarstyrd verksamhet och Carl Erik har tränat tusentals chefer – inte bara i Sverige – utan också i Asien, USA och Europa i att tillägna sig ett nytt sätt att se på sina medarbetare, med ändrade beteenden som följd.
Att lära om så drastiskt som behövs för att frigöra sig från vårt gamla ”ledarskapsparadigm” händer inte genom att man får teoretisk kunskap, man måste utmana sitt invanda sätt att förhålla sig.
Några frågor som tas upp är:

  • Hur får jag mina medarbetare att bli mer motiverade och engagerade?
  • Hur uppnår jag stora resultat utan att förlora min egen kraft och energi?
  • Hur får jag min personal att ta större ansvar för verksamheten?

Nya infallsvinklar, ahaupplevelser och insikter om sina fallgropar är resultatet av Carl Eriks föreläsningar och workshops. Deltagare säger ofta att de har direkt nytta av vad de lärt sig i  en rad situation på jobbet, bara efter att ha deltagit under några få timmar.

Pressbild.

Så bokar du Carl Erik Herlitz

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Jesper Ek

Mona Sahlin

Jennie Sinclair

Carl Erik Herlitz - Boka föreläsning

Carl Erik Herlitz

,

Vill du boka Carl Erik Herlitzsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Carl Erik Herlitz som föreläsare!