Hem / Föreläsare / Caroline af Ugglas
Caroline af Ugglas - föreläsare - Speakers&friends

Caroline af Ugglas

En ofta provocerande artist, men en folkkär sådan

Caroline af Ugglas fick sitt stora folkliga genombrott när hon medverkade i Melodifestivalen 2009 med låten ”Snälla, snälla”. Men denna färgstarka artist har många fler strängar på sin lyra. Hon är också en framgångsrik konstnär, sångpedagog och körledare  – och en inspirerande och glädjespridande föredragshållare.

Caroline af Ugglas har Grammisnominerats för sin musik, och två av hennes album (“Joplin på svenska” och “Så gör jag det igen”) har nått platinastatus i Sverige med över 40 000 sålda exemplar.

Caroline är en ofta sedd gäst i TV, där hon medverkat i populära program som ”Så ska det låta”, “Dobidoo”, ”På spåret” och Melodifestivalen. Hon ligger dessutom bakom idén till TV-programmet “Körslaget”, som rullade sju säsonger i svensk TV. Många av oss känner också igen Caroline som energifylld körledare för sina “Kör för alla”-körer i Stockholm och Uppsala.

 

Föredrag med Caroline

Caroline af Ugglas är en uppskattad, inspirerande och glädjespridande föredragshållare. På sina föredrag fokuserar hon på ämnen som röst- och sångträning, teambuilding och inspiration, kommunikation och underhållning.

Caroline menar att alla kan ta ton och bli glada – sång ökar nämligen välbefinnandet. Det är till och med vetenskapligt bevisat att man blir gladare av att sjunga. Förklaringen är enkel: hjärnans sångcentrum angränsar direkt till vårt lustcentrum, och impulser spiller hela tiden över. Och alla kan sjunga, bara de vill, menar Caroline. Det handlar bara om att få rätt träning, något som hon gärna förmedlar.

 

Caroline af Ugglas - kör - föreläsare - Speakers&friends
Caroline med kör!

Pressbild – Caroline af Ugglas (foto: Heinz Liljedahl).

Så bokar du Caroline af Ugglas som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Maria Stenvinkel och Sophie Rosén Hellström

Jonas Boutani Werner

Tobias Karlsson

Caroline af Ugglas - föreläsare - Speakers&friends

Caroline af Ugglas

Vill du boka Caroline af Ugglassom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Caroline af Ugglas som föreläsare!