Hem / Föreläsare / Caxton Njuki
Caxton Njuki - föreläsare - Speakers&friends

Caxton Njuki

Mental styrka, motivation och vision!

Caxton Njuki är en professionell idrotts-och hälsocoach och eftertraktad föreläsare inom ledarskap och kommunikation, mental träning, kost och personlig träning. Han är ambassadör nationellt och internationellt för NyföretagarCentrum, Sveriges största organisation för att starta företag. 2021 utsågs han till Global Mentor of The Year, världsmästare i mentorskap i konkurrens med 45 andra länder och 6 kontinenter.

Caxton Njuki hjälper individer, grupper och organisationer att uppnå sin fulla potential genom att sätta mål och sedan förstå vad som krävs för att nå det målet. Sedan 2009 driver han sitt eget företag Caxton Sports Management med ledorden Engagemang, Motivation och Utveckling.

Caxton är ett styrelseproffs med uppdrag allt från svenska regeringen till Värdehuset som aktivt jobbar för att skapa en meningsfull fritid för ungdomar. Sammanlagt har han sju olika styrelseuppdrag och tre uppdrag där han är rådgivare.

Han har coachat chefer, ledningsgrupper och personal i olika företag inom ledarskap, försäljning, service och kommunikation, med resultatet att företagen har vunnit priser såsom Årets Företagare. Han har varit mental coach till idrottare som har tagit sig till landslagsnivå och internationell nivå inom handboll, tennis, fotboll, ridning, judo och amerikansk fotboll.

Caxton Njuki är också författare och har tillsammans med Erik Ullsten, en av Barack Obamas rådgivare under hans år som president, skrivit boken ”Five Star Boost”. Boken handlar om hur du kan öka din affärsmässiga och personliga kapacitet.

Caxton talar fem språk och är född i Uganda. Han hade en tuff uppväxt och kom med sin familj till Sverige som flykting 1987.

Caxtons erfarenheter, spännande historia och hans fantastiska förmåga att som person och entreprenör inspirera andra till framgång, har gjort honom till en av Sveriges vassaste inspiratörer. Han är en positiv förebild som visar hur man med rätt inställning kan lyckas trots svåra utmaningar.

 

Föreläsningar med Caxton Njuki

Caxton Njuki är en eftertraktad föreläsare och utbildare inom ledarskap och kommunikation. På sina föreläsningar delar han med sig av sin kunskap och erfarenheter om hur du kan nå dina mål.

I föreläsningen får publiken förståelse för hur det egna ledarskapet är ett av de viktigaste redskapen för att nå de mål som man har satt upp. Caxton kommer med sin energi och karisma att visa dig hur du skapar din egen verklighet.

Caxton skräddarsyr alltid föreläsningarna efter era önskemål och utmaningar.

Med över 15 års erfarenhet som föreläsare och inspiratör, och med över 50.000 åhörare, har Caxton byggt upp något unikt som du absolut inte får missa!

 

Caxton Njuki - föreläsare - Speakers&friends  Caxton Njuki - föreläsare - Speakers&friends - näringslivsdag  Caxton Njuki - föreläsare - Speakers&friends

 

Vill du bli inspirerad att nå din fulla potential? Kontakta oss på Speakers&friends och boka en föreläsning med Caxton Njuki!

 

 

Ett axplock av nöjda kunder som bokat Caxton:
  • Manpower
  • Nordea
  • Bolagsverket
  • Regionförbundet Sörmland
  • Agda Lön/ Visma Spcs
  • Massor av skolor i vårt avlånga land

 

Länkar:

TV4 Play – Caxton i Malou efter tio

Artikel i Chef.se –  Världsmästaren i mentorskap: Så ska du göra som chef

Pressmeddelande, NyforetagarCentrum –  ”Global Mentor of the year”

 

Pressbilder:

Pressbild 1

Pressbild 2

Pressbild 3

Så bokar du Caxton Njuki

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Kristin Heinonen

Anna Frankzén Starrin

Vill du boka Caxton Njukisom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Caxton Njuki som föreläsare!