Hem / Föreläsare / Caxton Njuki
Caxton Njuki - föreläsare - Speakers&friends

Caxton Njuki

Mental styrka, motivation och vision.

Med ledorden Engagemang, Motivation och Utveckling driver Caxton Njuki en verksamhet med fokus att hjälpa individen, gruppen eller organisationen att nå sin fulla potential. 

Caxton är ambassadör nationellt och internationellt åt Sveriges största organisation för att starta företag, ”NyföretagarCentrum”. 2021 utsågs han till ”Global Mentor of the year” där han blev världsmästare i mentorskap i en konkurrens med 45 andra länder och 6 kontinenter. Han talar fem språk, är elittränare inom tennis, fotboll och handboll, innebandy, segling, ridning, roller derby m.m fysiskt eller mentalt. Caxton är också ett styrelseproffs med uppdrag allt från svenska regeringen till ”Värdehuset” som aktivt jobbar för att skapa en meningsfull fritid för ungdomar. Sammanlagt har han 7 stycken olika styrelseuppdrag och 3 uppdrag där han är rådgivare/ advisor board. Han är en eftertraktad föreläsare/utbildare inom ledarskap & kommunikation.

Caxton kommer att dela med sig av sin kunskap och erfarenhet kring att nå sina mål och skapa sin egen verklighet. I föreläsningen får publiken även en förståelse för hur den egna ledarskapet är ett av de viktigaste redskapen för att nå sina uppsatta mål.
Caxton skrev boken, ”Five Star Boost” tillsammans med Erik Ullsten som var en av Barack Obamas rådgivare under 7,5 år när han var president. Boken handlar om att öka sin affärsmässiga kapacitet och sin personliga kapacitet.
Han har en bakgrund som flykting från Uganda och en spännande historia som lett honom till att vara en av Sveriges vassaste inspiratörer. Föreläsningarna skräddarsys efter era önskemål och utmaningar!

Ett axplock av nöjda kunder som bokat Caxton Njuki:

  • Manpower
  • Nordea
  • Bolagsverket
  • Regionförbundet Sörmland
  • Agda Lön/ Visma Spcs
  • Massor av skolor i vårt avlånga land

Caxton kommer med sin energi och karisma att visa dig hur du skapar din verklighet. Med över 15 års erfarenhet som föreläsare och inspiratör i bagaget och över 50.000 besökare har han byggt upp något unikt du absolut inte får missa!

 

Get caxtonized!

Pressbild – Caxton Njuki.

Fler länkar med Caxton:

Caxton i Malou efter tio

Caxton Världsmästare i mentorskap ”Chef”

Caxton NFC pressmeddelande ”Global Mentor of the year”

Så bokar du Caxton Njuki som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Maria Stenvinkel och Sophie Rosén Hellström

Brit Stakston

Niklas Delmar

Caroline af Ugglas

Vill du boka Caxton Njukisom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Caxton Njuki som föreläsare!