Hem / Föreläsare / Caxton Njuki
Caxton Njuki - föreläsare - Speakers&friends

Caxton Njuki

Mental styrka, motivation och vision

Med ledorden Engagemang, Motivation och Utveckling driver Caxton Njuki en verksamhet med fokus att hjälpa individen, gruppen eller organisationen att nå sin fulla potential. 

Caxton Njuki är ambassadör nationellt och internationellt åt Sveriges största organisation för att starta företag, NyföretagarCentrum. 2021 utsågs han till Global Mentor of The Year där han blev världsmästare i mentorskap i en konkurrens med 45 andra länder och 6 kontinenter.

Caxton talar fem språk, är elittränare inom tennis, fotboll och handboll, innebandy, segling, ridning, roller derby m.m fysiskt eller mentalt. Han är också ett styrelseproffs med uppdrag allt från svenska regeringen till Värdehuset som aktivt jobbar för att skapa en meningsfull fritid för ungdomar. Sammanlagt har Caxton 7 stycken olika styrelseuppdrag och 3 uppdrag där han är rådgivare/ advisor board.

Tillsammans med Erik Ullsten, som var en av Barack Obamas rådgivare under hans 7,5 år som president, har Caxton Njuki skrivit boken ”Five Star Boost”. Boken handlar om att öka sin affärsmässiga kapacitet och sin personliga kapacitet.

 

Föreläsning med Caxton

Caxton Njuki - föreläsare - Speakers&friendsCaxton Njuki är en eftertraktad föreläsare/utbildare inom ledarskap och kommunikation. Han har en bakgrund som flykting från Uganda och har en spännande historia som lett honom till att vara en av Sveriges vassaste inspiratörer.

På sina föreläsningar delar Caxton med sig av sin kunskap och erfarenhet kring om hur man kan nå sina mål och skapa ens egen verklighet. I föreläsningen får publiken förståelse för hur det egna ledarskapet är ett av de viktigaste redskapen för att nå de mål som man har satt upp.

Caxton skräddarsyr alltid föreläsningarna efter era önskemål och utmaningar.

Caxton kommer med sin energi och karisma att visa dig hur du skapar din verklighet. Med över 15 års erfarenhet som föreläsare och inspiratör i bagaget, och över 50.000 besökare, har han byggt upp något unikt som du absolut inte får missa!

 

Ett axplock av nöjda kunder som bokat Caxton Njuki:
  • Manpower
  • Nordea
  • Bolagsverket
  • Regionförbundet Sörmland
  • Agda Lön/ Visma Spcs
  • Massor av skolor i vårt avlånga land

 

 

Länkar:

TV4 Play – Caxton i Malou efter tio

Artikel i Chef.se –  Världsmästaren i mentorskap: Så ska du göra som chef

Pressmeddelande, NyforetagarCentrum –  ”Global Mentor of the year”

 

Pressbild – Caxton Njuki

Så bokar du Caxton Njuki som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Karin Klerfelt

Christina Stielli

Vahid Zohali

Vill du boka Caxton Njukisom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Caxton Njuki som föreläsare!