Hem / Föreläsare / Cecilia Lind
Cecilia Lind - Boka föreläsning

Cecilia Lind

Helheten är allt – men börja med delarna

Att tvingas ge upp sin passion men kämpa sig tillbaka till livsgnistan är något som f.d. dansaren och artisten Cecilia Lind upplevt och i sina föreläsningar använder hon sin historia som exempel på att det går. Hon brinner för att hjälpa till att återfinna passionen, livsgnistan och en ny inriktning när vardagen känns hopplös.

Cecilia Lind gick från smärtpatient till vårdgivare då hon tvingades ge upp identiteten som dansare på grund av svår ryggvärk. I denna omställning lyckades hon hitta såväl vägen tillbaka som styrkan och sin nya livsuppgift – att inspirera andra till att hitta helheten och vända på en negativ livstrend.

Redan i de tidiga tonåren kom ryggsmärtorna och under en trots detta lång och framgångsrik karriär som professionell dansare slussades Cecilia mellan olika vårdinrättningar och beskrevs som ett ”hopplöst fall”. Även fast hon senare ändrade inriktning från dansare till artist tvingades hon till slut ge upp kampen mot smärtan och avsluta karriären helt. Livskrisen var därmed ett faktum.

Efter 20 smärtsamma år lyckades hon själv genom envishet, stark vilja och efter att ha kämpat med olika delar av livet, börja skönja en helhet och en ny passion – att hjälpa människor i samma eller liknande situation som hon själv tillbaka till ett fungerande liv.

Cecilia Lind har i sina olika roller som sjukgymnast, laserterapeut och författare hjälpt ett stort antal personer till bättre hälsa och välmående. Hon brinner för att hjälpa människor återfinna passionen, livsgnistan och en ny inriktning när man kört fast. I Cecilias föreläsningar kombinerar hon sin egen erfarenhet med teorier och idéer som hjälper åhörarna att få perspektiv på tillvaron. Hon fångar, trollbinder och inspirerar publiken genom sin starka personlighet, gedigna scenvana, inbyggda värme och påtagliga karisma. En vitamininjektion som stimulerar åhörarna att kämpa sig igenom sina motgångar, hitta en helhet och i vilken del de ska börja för att nå dit.

 

Pressbild – Cecilia Lind (foto: Linus Pettersson).

 

Så bokar du Cecilia Lind

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Gunnel Ryner

Karin Otterbjörk

Milad Mohammadi

Cecilia Lind - Boka föreläsning

Cecilia Lind

Vill du boka Cecilia Lindsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Cecilia Lind som föreläsare!