Hem / Föreläsare / Charlotta Mellander
Charlotta Mellander - Boka föreläsning

Charlotta Mellander

Städer, kreativitet och regional utveckling

Charlotta Mellander är professor i nationalekonomi och forskar om regional utveckling, städer och kreativitet. Hon är efterfrågad internationellt både med anledning av hennes formning och för att hon är en mycket inspirerande föreläsare. 

Tillsammans med professor Richard Florida har Charlotta utvecklat och publicerat teorier kring den kreativa klassen och städer där de vill bo. Teorierna berör såväl företag som regioner, som strävar efter att attrahera kreativa individer. Charlotta Mellander är professor i nationalekonomi vid Handelshögskolan i Jönköping och forskar med inriktning mot städer och kreativitet.

I sina föredrag tar Charlotta ett bredare grepp på regional utveckling och kopplar samman ekonomi, entreprenörskap och innovationer med mjukare värden som öppenhet, tolerans och lycka.

Charlotta Mellander har bland annat föreläst internationellt för FN, EU-kommissionen och företag som IBM, men också nationellt för svenska företag och kommuner. Idag har Charlotta en forskartjänst som hon delar mellan Internationella Handelshögskolan i Jönköping och Rotman School of Management i Toronto. Hon är också Research Director för Prosperity Institute of Scandinavia, ett systerinstitut till Richard Floridas Martin Prosperity Institute.

 

Pressbild

Så bokar du Charlotta Mellander

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Emma Stenström

Nicholas Fernholm

Magnus Göransson

Charlotta Mellander - Boka föreläsning

Charlotta Mellander

Vill du boka Charlotta Mellandersom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Charlotta Mellander som föreläsare!