Hem / Föreläsare / Chris Pettersson
Chris Pettersson - föreläsare - Speakers&friends

Chris Pettersson

Motivation och försäljning i en digital värld

Chris Pettersson är personen som inte lämnar någon oberörd. Chris berättelse utgår ifrån hans erfarenheter i barndomens Växjö och hur mobbing samt känslan av att vara annorlunda blandas med hans erfarenheter från hans arbete som bl.a. nattklubbschef och  toppsäljare. Chris föreläsningar utgår ifrån hans eget liv och upplevelser. Psykiska ohälsa och mörker som har blandats med framgång och total lycka. Mot bakgrund av detta är Chris det ultimata exemplet på en person som visar hur man kan gå sin egen väg.

Chris Pettersson har bland annat följande meriter:

  • Författare av boken ”Motivation och försäljning i en digital värld”
  • Tidigare säljchefsroller på C More och Teleperformance
  • Tvåfaldig vinnare av utmärkelsen “Topp 100 populäraste föreläsare” av oberoende tidningen EventEffect
  • Globalt COPC Certifierad Kundservicechef
  • Globalt COPC Certifierad coach

 

Chris föreläsningar inriktar sig speciellt på områden som

Affärsutveckling – ROI-vinnaren
I dessa föreläsningar får du lära dig hur du med hjälp av digitala verktyg, med representation och med kunskapsgivelse kan få maximal utväxling av din affärsutveckling.

 

Sälj och service
I nästan 15 år har Chris Pettersson jobbat i service och sälj och har coachat tusentals av servicearbetare och säljare på många olika företag. Det är dags att bygga sälj och service på ett nytt sätt! Inte genom att bygga personalen till presterande robotar, utan genom att ge dem nycklar till att skapa ett sälj och en service som är ett levande hantverk.

 

Arbetsrelationer
Psykisk ohälsa skapas ofta av undermålig arbetsmiljö och av dåliga arbetsrelationer vilket är ofta direkt korrelerat med stress och utbrändhet. I nästa tur väntar också hög nivå av sjukdagar, konflikter, hög personalomsättning och i slutändan lägre produktivitet.

I Chris föreläsningar får du som är arbetsgivare eller teamchef reda på hur du kan förbättra relationerna på ditt företag och därmed få mer välmående anställda, en roligare arbetsplats och bättre resultat.

 

Chris Pettersson - föreläsare - Speakers&friends - foto: Peter Fredriksson
Foto: Peter Fredriksson

Mental hållbarhet
I dessa föreläsningar pratar vi om det förebyggande arbetet, men också vad som händer när allting faller. Vad kan man då göra som individ? Vad kan anhöriga och kollegor göra? Det är dags att vi utbildar oss i vår “mentala hållbarhet”!

 

Samhällsa
Sverige har stora problem med ensamhet, patriarkala och rasistiska samhällsstrukturer som spökar bland vissa glada nyheter. Hemlösheten ökar och människor har lägre ”attention span” och högre psykisk ohälsa än på många år. Med dessa problem behövs lösningar, men lösningar är inget som kan påbörjas utan att människor får både förståelse och insikt i problemen. I Chris föreläsningar får du just det: en eventuell insikt och kunskap. Kanske blir du den som efter föreläsningen engagerar dig i samhällsa!

 

Motivation
Enligt en undersökning från Gallup 2017 är endast 14% av Sveriges anställda beredda att beskriva sig själva som engagerade i sitt arbete och ser sig själva arbetandes i samma riktning som sitt företag.

75%, och både den största och kanske viktigaste gruppen i sammanhanget, är människor som saknar rätt engagemang och som är oengagerade på grund av bristande motivation. De har inte idag rätt motivation för att kunna bidra till organisationens mål. Den sistnämnda gruppen är den största gruppen, och också den grupp som vid rätt motivationsinsatser har överlägset störst potential att lyfta företagets resultat procentuellt mest. Detta kan Chris hjälpa till med i sina föreläsningar!

Chris Pettersson är en av Sveriges i särklass bästa föreläsare sett till retorik och framförande och har gjort över 550 föreläsningar inom försäljningsutveckling och motivation. Han har ett långt och gediget CV både inom sin karriär som säljare och försäljningschef, men också som affärsutvecklare och föreläsare.

 

Pressbild – Chris Pettersson (foto: Andreas Jarlén)

Så bokar du Chris Pettersson

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Maria Stenvinkel och Sophie Rosén Hellström

Niklas Laninge

Jenny Åkerman

Annika Östberg

Chris Pettersson - föreläsare - Speakers&friends

Chris Pettersson

Vill du boka Chris Petterssonsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Chris Pettersson som föreläsare!