Hem / Föreläsare / Christer Olsson
Christer Olsson - Boka föreläsning

Christer Olsson

Må och prestera bättre – på samma gång!

Christer Olsson är fiskarsonen från Öckerö som gjorde sunt förnuft till sin affärsidé. Christer har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor, på ett sätt som inspirerar, manar till eftertanke, och inte minst till handling. Han vann priset Årets Talare – Man 2019.

Han är en föredragshållare som verkligen påverkar publiken och vill du få hela organisationen på fötter  och att dra åt samma håll finns det få som gör det bättre än Christer Olsson. Utöver föreläsningar arbetar Christer som coach och inspiratör för ledare och ledningsgrupper för några av landets största företag.

Att skapa såväl arbetsglädje som produktivitet handlar om att optimera, inte maximera. Arbetsglädje förutsätter engagerade medarbetare. Att välja att vilja skapar en känsla och den känslan har en förmåga att smitta.

I förändringstider ställs stora krav på alla i organisationen, både ledare och medarbetare. Den oro många känner påverkar såväl arbetsklimat som lönsamhet. Hur gör man för att hålla kvar motivationen i hela organisationen?
All form av organisationsutveckling handlar om personlig utveckling. Utveckling är inte alltid bekväm, men en förutsättning för att nå dit vi vill. När kulturen och strukturen i organisationen är i samklang, frigörs krafter för att prestera – tillsammans!
En ändamålsenlig kultur är det som skapar lust och glädje på arbetsplatsen. Kultur är känslor. Ju komplexare tillvaron blir, desto subjektivare blir människan. Vilken kultur har ni i er organisation? Hur synliggör ni den?

Christer Olsson har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor, på ett sätt som inspirerar, manar till eftertanke, och inte minst till handling.

 

Föreläsning med Christer

Ny föreläsning med Christer Olsson, en uppföljning till den ständigt utsålda Arbetsglädje – ett annat ord för effektivitet. Christer talar om hur organisationens yttre attraktivitet och inre effektivitet måste samspela för att skapa såväl arbetsglädje som kund- och affärsnytta.

Ur innehållet:

  • Hur reagerar du vid förändringar? Hur reagerar dina arbetskamrater?
  • Motivation och inspiration istället för stress och konflikter
  • Struktur x Kultur = Effektivitet
  • Optimera, inte maximera
  • Utveckling vs. Avveckling
  • Att välja att vilja

 

Pressbild

Så bokar du Christer Olsson som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Caroline af Ugglas

Erik Hamrén

Johan Bergstad

Isabelle McAllister

Christer Olsson - Boka föreläsning

Christer Olsson

Vill du boka Christer Olssonsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Christer Olsson som föreläsare!