Hem / Föreläsare / Christian Johansson
Christian Johansson - Boka föreläsning

Christian Johansson

Psykiatrisk behandling och bemötande

Christian Johansson är specialistläkare och psykiatriker med lång och gedigen erfarenhet inom psykiatrin. Hans föreläsningar handlar om bland annat psykiska diagnoser, behandlingar, bemötanden och samverkan.

Christian Johanssons meritlista är lång. Han är legitimerad psykiatriker och har under flera år arbetat som ST-läkare inom psykiatri vid S:t Görans sjukhus, bland annat inom områdena beroende, barn- och ungdomspsykiatri, primärvård och neurologi. Christian har även arbetat som specialistläkare/överläkare vid Liljeholmens psykiatriska öppenvårdsmottagning samt kursamanuens på läkarprogrammet vid Karolinska Institutet, moment psykiatri.

Christian utbildar och föreläser om psykossjukdomar, behandling och uppföljning av psykiatrisk sjuklighet samt inom specialistområdet affektiva sjukdomar (depression och bipolär sjukdom). Han talar även kring samverkan, ledarskap, förändringsarbete och bemötande.

 

Pressbild

Så bokar du Christian Johansson

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Sofia Rasmussen

Jesper Berlin

Mark C. Thompson

Maria Wetterstrand

Christian Johansson - Boka föreläsning

Christian Johansson

Vill du boka Christian Johanssonsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Christian Johansson som föreläsare!