Hem / Föreläsare / Christina Stielli
Christina Stielli - föreläsare - Speakers&friends - profilbild

Christina Stielli

Med motivation rakt in i framtiden!

Christina Stielli är marknadschefen som tog steget till att bli författare och föreläsare inom områden som arbetsglädje, medarbetarskap, kommunikation och förändring. Idag är hon en av de starkast lysande stjärnorna på den svenska föreläsningsscenen som har mottagit ett flertal priser för sin förmåga att inspirera och engagera en bred publik.

Christina har skrivit åtta böcker och har en bakgrund som marknadschef, försäljningschef och projektledare. I sina inspirerande föreläsningar väver hon ihop sin egen erfarenhet från sina tidigare ledande roller i olika verksamheter med sina personliga erfarenheter och spännande forskning. Hon är en varm, rolig och omtyckt föreläsare som kan tala till en bred målgrupp där skratt, energi, insikt, allvar, igenkänning och motivation utlovas.

 

Unika föreläsningar

Christina Stielli - föreläsare - Speakers&friendsVarje föreläsning med Christina är unik och skräddarsys efter de önskemål du som beställare har. Det finns således inga ”färdiga” föreläsningar att välja bland, men nedan hittar du rubriker och inriktningar som hennes föreläsningar bland annat handlar om:

 • Skapa engagemang och frigör drivkrafter hos dina medarbetare.
 • Arbetsglädje i motvind.
 • Varför ska vi ändra på allt när vi har det så bra?
 • Så blir vi engagerade förändringsmästare.
 • Minska stress, öka produktiviteten.
 • Förändringsrädsla, oro, stress – det går att hantera.

Via oss på Speakers&friends kan du boka Christina Stielli som föreläsare. Läs mer om hennes föreläsningar nedan och kontakta oss för prisförslag.

Skicka bokningsförfrågan

 

Exempel på föreläsningsteman med Christina Stielli:
Psykologisk trygghet skapar effektiva team

Ett ämne som blir mer och mer aktuellt och efterfrågat. Och visst är det självklart att man inte vill gå till jobbet och känna sig dum eller rädd för att komma med nya idéer.

Christina Stielli - föreläsare - Speakers&friends - pressbildAtt arbeta tillsammans i en virtuell miljö med teams-möten ger utmaningar men även möjligheter att vara kreativ och utveckla relationer med förtroende. Frågan som många ställer sig är dock: Hur skapar och upprätthåller vi förtroende utan personlig interaktion? Och när vi möts, vad behöver vi för att vara effektiva och arbeta i en psykologisk trygghet?

Vad är det då som symboliserar ett tryggt team? Exempelvis:

 • Närvarande och engagerade medarbetare.
 • Man visar att man förstår och vill förstå.
 • Man anklagar inte varandra utan ställer frågor.
 • Alla har en självkännedom.
 • Det förekommer inte negativt snack om kollegor.
 • Chefen lyfter sitt team och är öppen för feedback.
 • Alla vågar lägga fram idéer och förslag.

 

Förändringsarbete, stress och What the Heck is arbetsglädje?

Mår inte medarbetarna bra, mår inte företaget bra. Om det börjar pysa missnöje, uppstår grupperingar och resultatet kommer påverkas. När detta väl har hänt, är det ofta svårt att backa bandet – hur mycket det än satsas på bowlingkvällar, gott kaffe och god ventilation.

En arbetsplats behöver kreativa medarbetare som känner sig motiverade och engagerade. Dessutom är medarbetarna oftast företagets viktigaste konkurrensmedel. Därför är det viktigt tillsammans att skapa en arbetsmiljö som alla trivs i, vilket bidrar till just ökad motivation och engagemang.

 

Stärkt medarbetarskap, ökad arbetsglädje och utveckling i fokus

I sina föreläsningar pratar Christina om det egna ansvaret i relationer till kollegor, kunder och uppdragsgivare, samt att det är var och ens ansvar att verka för arbetsglädje och sitt medarbetarskap.

Hon visar exempel på hur en arbetsplats kan skadas av gnäll, för att sedan väva ihop detta med det faktum att livet har sina svåra perioder, men att det blir väldigt mycket enklare när vi inser hur mycket vi faktiskt kan påverka i en helt vanlig, grå vardag. Christina tar sitt avstamp i neurovetenskapen som hon sätter in i kontext och förklarar på ett pedagogiskt och lättförståeligt sätt. Genom skratt blandat med allvar sätter hon fingret på välbekanta dråpliga situationer på en arbetsplats.

Vi på Speakers&friends kan rekommendera henne till de flesta organisationer som vill ha mål i fokus, stärka medarbetarskapet, få ökad arbetsglädje och skapa gyllene förutsättningar för utvecklingsarbeten.

Få prisförslag för föreläsningen

Uppdrag på engelska

Christina Stielli tar gärna på sig föreläsningsuppdrag på engelska och hon får allt oftare sådana förfrågningar.

Utforska hennes expertis genom att titta på presentationen ”Who is Christina Stielli?” där du får en närmare titt på hennes kompetens och personlighet. Med Christina som talare kan du förvänta dig professionell och övertygande kommunikation på högsta nivå.

 

 

Uppskattad moderator

Christina Stielli är en erfaren, proffsig och omtyckt moderator. Hon förstår vikten av att vara helt insatt i evenemangets sammanhang och ger varje föreläsare och deltagare den individuella uppmärksamhet de förtjänar. Med en unik kombination av professionalitet och entusiasm sprider Christina glädje och energi över hela evenemanget. Hon tar sig an även de mest utmanande ämnena med skicklighet och integritet.

Med Christina som er moderator garanteras en både underhållande och trygg dag. Hennes förmåga att hålla fokus på det mest väsentliga skapar en engagerande och minnesvärd upplevelse för alla deltagare. Upplev skillnaden med Christina – där professionell kompetens och personlig glöd möts för att lyfta ert evenemang till nya höjder.

 

Vill du bli inspirerad och motiverad på riktigt? Kontakta oss på Speakers&friends och boka Christina Stielli som er nästa föreläsare!

 

Christina Stielli - föreläsare - Speakers&friends - pressbild  Christina Stielli - föreläsare - Speakers&friends

 

Utdrag ur referenslista:

“Kan vara den mest engagerande och roliga externa talare jag sett och hört. Definitivt högsta möjliga betyg!”
/ Pensionsmyndigheten

“Men himmel – vilka otroliga föreläsningar du bjöd oss på! Hela Krokoms kommun är lyriska.”
/ Krokums kommun

“Jag har fått många, många positiva kommentarer efteråt. I vår egen personalgrupp har vi delat insikter om gnäll, problemlösning och arbetsglädje med varandra. Mycket bra!”
/ Unionen

 

Pressbilder:

Pressbild 1

Pressbild 2

Pressbild 3

Pressbild 4

Så bokar du Christina Stielli

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Vanliga frågor och svar om Christina Stielli

Relaterade föreläsare

Anders Mårtensson

Staffan Lindberg

Ulf Ellervik

Christina Stielli - föreläsare - Speakers&friends - profilbild

Christina Stielli

,

Vill du boka Christina Stiellisom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Christina Stielli som föreläsare!