Hem / Föreläsare / Christopher O’Regan
Christopher O'Regan - Föreläsare / Föreläsning - Speakers&friends - Foto: Pelle Piano.

Christopher O'Regan

Historiker som trollbinder genom sina föreläsningar och statsvandringar.

Christopher O’Regan är historiker, föreläsare, författare och en omtyckt programledare på Sveriges Television. Christopher håller sedan tjugo års tid mycket uppskattade föredrag som ständigt får toppbetyg av sin publik.

Du har kanske sett honom på TV, där han trollbinder sina tittare med berättelser om Sveriges historia? Med sina gedigna,  kunskaper och sin eleganta vältalighet levandegör Christopher som ingen annan det förflutna. Nu har Du möjligheten att få uppleva honom livs levande och lyssna till hans underhållande föredrag om 1700-talet; en upplevelse för såväl historieintresserade som de hittills oinvigda.

Med sin unika bank av kunskaper och sin enastående passion lyckas han levandegöra det förflutna som ingen annan. Och som han gör det! Det handlar egentligen mer om att uppleva till skillnad från att bara lyssna.

Pressbild – Christopher O’Regan.

Så bokar du Christopher O’Regan

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Gunnar Wetterberg

Anders Johnson

Christopher O'Regan - Föreläsare / Föreläsning - Speakers&friends - Foto: Pelle Piano.

Christopher O'Regan

Vill du boka Christopher O’Regansom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Christopher O’Regan som föreläsare!