Hem / Föreläsare / Claes Hellgren
Claes Hellgren - föreläsare - Speakers&friends - profilbild - foto: Nils Jakobsson

Claes Hellgren

Så bygger du ett effektivt lag

Claes Hellgren är en av Sveriges mest kända handbollsprofiler. Han har varit målvakt i det svenska handbollslandslaget, rankats som världens bäste målvakt, Olympic coach för USA:s handbollslag, expertkommentator i TV och arbetar idag som fystränare för Hammarby fotboll.

Claes Hellgren föreläser om hur lag som satsar på teambuilding når långt i den tuffa idrottsvärlden. Han dryftar frågor som berör hur ett lag skapar förutsättningar för en stark, hållbar och god mentalitet och vad det innebär att sätta upp gemensamma mål som hela laget förmår att kämpa för att uppfylla tillsammans. Samma förutsättningar gäller på arbetsplatsen oavsett branschinrikting menar Claes. Ensam är inte stark.

Kreativitet är lika viktigt inom idrotten som i näringslivet. Den som leder utvecklingen och samtidigt arbetar med att bygga upp lagandan kommer troligtvis ha ett försprång mot konkurrenterna oavsett om det gäller att sälja något eller sätta en boll i ett nät. Detta har Claes Hellgren otaliga exempel på som spänner från Jan Boklöv till Leonardo da Vinci.

 

Pressbild – Claes Hellgren (foto: Nils Jakobsson)

Så bokar du Claes Hellgren

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Alexander Ståhle

Mikael Genberg

Mikael Rehnberg

Claes Hellgren - föreläsare - Speakers&friends - profilbild - foto: Nils Jakobsson

Claes Hellgren

,

Vill du boka Claes Hellgrensom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Claes Hellgren som föreläsare!