Hem / Föreläsare / SaraClaes Schmidt
SaraClaes Schmidt - föreläsare - Speakers&friends - foto: Claes Westlin - profilbild

SaraClaes Schmidt

Kvinnor, män och alla vi andra

SaraClaes Schmidts föreläsning är full av avväpnande humor. I bästa fall blir du av med några av dina fördomar – i sämsta fall har du flyttat dina gränser en bit framåt. I båda fallen har du haft väldigt roligt!

Claes Schmidt är marknadschefen, entreprenören och musikern som blev föreläsaren Sara Lund 2003.

Vi skiljer oss åt på alla tänkbara sätt – i åsikter och politisk tillhörighet, kulturell och geografisk bakgrund, religion, ålder och utbildning, kön, sexuell läggning – listan kan göras hur lång som helst.

Den som först inser att det ovanliga är det nya normala, har störst chans att förstå sin omvärld. Claes blev känd över hela landet när han kom ut offentligt som transvestit 2003. Han föreläser alltid som ”Sara” – en av Sveriges många minoriteter.

SaraClaes använder humorn och sin egen person för att bryta upp normer och värderingar som styr våra liv, som skapar barriärer mellan människor och som orsakar diskriminering.

 

Pressbild – SaraClaes Schmidt (foto: Claes Westlin)

Så bokar du SaraClaes Schmidt

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Christina Rickardsson

Daniel Fåhraeus

SaraClaes Schmidt - föreläsare - Speakers&friends - foto: Claes Westlin - profilbild

SaraClaes Schmidt

,

Vill du boka SaraClaes Schmidtsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka SaraClaes Schmidt som föreläsare!