Hem / Föreläsare / Clas Malmström
Clas Malmström - Förelasare - Föreläsning - Speakers&friends

Clas Malmström

Läkare och föreläsare

Clas Malmström har forskat på psykosomatik, prestationspsykologi och positiv stress. Numera är han egen företagare som frilansande företagsläkare och föreläsare om mening och glädje och balans i vardagslivet på ett oerhört inspirerande sätt.

Clas Malmström är en mästare på att förklara komplicerade vetenskapliga studier på ett lättbegripligt sätt och visa på praktiska tillämpningar i stället för att gräva ned sig i akademiska, teoretiska analyser. Han är legitimerad läkare, psykiater och företagsläkare, en av få som har intresserat sig för positiv stress på både individ- och organisationsnivå, och undersökt hur det går till att må bra (inte bara slippa må dåligt). Hans forskning har bl a visat att positiv stress har lika starka kopplingar till god hälsa som negativ stress har till ohälsa. Han är en flitigt anlitad rådgivare till svenska företagsledningar.

Att lära sig hur man eliminerar svagheter i sin stresstålighet kan ha avgörande betydelse för hur man mår och hur pass väl man tacklar vardagslivets utmaningar. Den kanske viktigaste effekten är att man blir bättre på att ta vara på möjligheter. Det är faktiskt en viktigare förmåga än att vara bra på att undvika risker. Att minimera skadlig påverkan räcker inte för att må bra. God hälsa förutsätter att man aktivt utsätter sig för tillräckligt mycket välgörande påverkan.

”Jag anade inte att jag kunde lära mig så mycket och samtidigt skratta så gott. Två timmar kändes som en halv. Oj, så bra det kändes efter Clas Malmströms föreläsning! Jag har burit med mig hans klokskaper och dagligen haft nytta av dem. Även nu två månader senare.” – Anna Fredholm, ekonomichef.

”Malmström avlivar många myter och vänder upp och ner på ett antal destruktiva ”sanningar” med en imponerande mix av forskningsrapporter, sunt förnuft, en modig och djup syn på livet och dessutom en stor portion humor och karisma. Jag har aldrig förr fått så många aha-upplevelser. Hans föreläsning förändrade mitt liv!” – Emma Schwann, rektor.

”Den bästa föreläsning jag någonsin har hört. Och jag har varit på många!” – Karin Rystedt, HR-direktör.

Pressbild – Clas Malmström.

Så bokar du Clas Malmström

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Sofia Antonsson

Anders Johnson

Svante Randlert

Paal Evjenth

Clas Malmström - Förelasare - Föreläsning - Speakers&friends

Clas Malmström

,

Vill du boka Clas Malmströmsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Clas Malmström som föreläsare!