Hem / Föreläsare / Dan Hasson
Dan Hasson - Boka föreläsning

Dan Hasson

Hälsosamma organisationer och nya perspektiv på stress

Dan Hasson är forskare och författare. Han har doktorerat i stresshantering och hälsopromotion vid Uppsala universitet samt har en docentur i folkhälsa från Karolinska Institutet. Dan är idag docent vid Karolinska Institutet och Stressforskningsinstitutet vid Stockholms universitet och arbetar utöver forskningen som utbildare, konsult och föreläsare. 

Dan Hasson föreläser ofta för universitet, offentlig sektor och för näringslivet. Hans ansats är att omvandla avancerad vetenskap till påtaglig och lättförståelig information som kan appliceras i det vardagliga livet. Föreläsningarna innehåller såväl teori som praktik och Dan går ofta in på betydelsen av kommunikation i ett ledar- och hälsoperspektiv. Dan vill ge sina åhörare nya perspektiv på stress samt konkret underlag för hur man skapar god arbetsmiljö och hälsa i organisationer.

Dan är konkret och praktiskt inriktad i sina föreläsning och vill få sina kunder att arbeta systematiskt, effektivt och modernt med sitt arbetsmiljöarbete. Bland annat beskrivs exempel på de senaste trenderna och metoderna för hur man skapar hälsosamma organisationer. Dan Hassons föreläsning kan med fördel kombineras med dialog och interaktion både med och mellan åhörarna.

 

Några exempel på Dan Hassons föreläsningar:
  • Hur verklig är din verklighet
  • Hälsosamma organisationer och nya perspektiv på stress
  • Humor, stress och hälsa- myter och sanningar
  • Praktisk kommunikation och krishantering

 

Pressbild

Så bokar du Dan Hasson

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Sofia Antonsson

Ulrika Fjällborg

Nicklas Bergman

Vill du boka Dan Hassonsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Dan Hasson som föreläsare!