Hem / Föreläsare / Daniel Hallberg
Daniel Hallberg-föreläsare-Speakers&friends

Daniel Hallberg

Komiker, föreläsare och mycket mer

Daniel Hallberg började 2015 lägga upp sketcher på Instagram och fick snabbt ett växande antal följare. Snart var kontot omtalat med tiotusentals fans och det började dyka upp kända profiler i sketcherna, så som Alicia Vikander och Timbuktu.

2017 stod Daniel för ett omtalat gästuppträdande i ”Idol” när han sjöng en kärlekslåt till jurymedlemmen Nikki Amini. Samma år spelade han också en dryg pr-strateg i Ruben Östlunds prisbelönta film ”The Square”. I början av 2018 hörde Kristian Luuk av sig och ville ha med honom i sin scenföreställning ”Scenkväll med Luuk” på Scalateatern. Daniel Hallberg agerade både sidekick och husband och duons talkshow inför publik blev en stor framgång. Hösten 2018 åkte de även ut på en Sverigeturné.

2019 tog Daniel nya stora steg in i nöjesvärlden när han programledde den livesända Grammisgalan 2019 tillsammans med Rennie Mirro. Han gjorde bland annat ett medley där han härmade artister som Joakim Berg, Håkan Hellström och Timbuktu.

Föreläsningen ”Gör det du inte kan”
En föreläsning om att vi kan mer än vi tror, faktiskt. Daniel blandar resonemang kring psykologi och mind set med personliga erfarenheter och komiska anekdoter. Med konkreta och kreativa verktyg blir du inspirerad att våga ta ett, eller kanske tre, steg utanför din comfort zone. Faktiskt.

Daniel kan bokas som:
» Komiker
» Föreläsare
» Konferencier
» Manusförfattare
» Film/TV/radio-medverkan

 

Pressbild – Daniel Hallberg (foto: Morgan Norman).

Så bokar du Daniel Hallberg

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Isabelle McAllister

Ann Linde

Vill du boka Daniel Hallbergsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Daniel Hallberg som föreläsare!