Hem / Föreläsare / Daniel Langkilde
Daniel Langkilde - föreläsare - Speakers&friends

Daniel Langkilde

AI – Artificial Intelligence

Daniel Langkilde är en erfaren produktutvecklare, ingenjör och ledare inom Artificiell Intelligence.

Daniel har en bakgrund som civilingenjör i Teknisk Fysik och har varit gästforskare på såväl UC Berkeley och MIT. Han sitter i styrelsen för Stiftelsen Chalmers Tekniska Högskola samt styrgruppen för Chalmers stora AI-satsning CHAIR. Han är grundare av AI-bolaget Annotell som hjälper flera av Sveriges största bolag hantera datautmaningar med maskininlärning. Innan han startade Annotell var han chef för ”Insamling och Analys” på det svensk-amerikanska underrättelsebolaget Recorded Future som bland annat finansierats av Google.

Daniels föreläsningar är både innehållsrika och underhållande. Han har en närmast unik förmåga att på ett underhållande och pedagogiskt sätt förklara AI så att den blir greppbar för all typ av publik. Daniel föreläser både på svenska och engelska, men talar även lite kinesiska och franska.

Pressbild – Daniel Langkilde.

Så bokar du Daniel Langkilde

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Andreas Ekström

Fredrik Heghammar

AI-utbildning för offentlig sektor

Daniel Langkilde - föreläsare - Speakers&friends

Daniel Langkilde

Vill du boka Daniel Langkildesom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Daniel Langkilde som föreläsare!