Hem / Föreläsare / David Hellenius
David Hellenius - Föreläsare / Föreläsning - Foto Pär Bäckstrand - Speakers&friends

David Hellenius

David Hellenius personifierar ordet TV-profil!

Programledaren och komikern David Hellenius har medverkat i ett imponerande stort antal TV-produktioner. I den nya generationen programledare är hans erfarenheter svårslagna.

David Hellenius fick sitt genombrott i kultförklarade humorprogrammet Pyjamas på Z-TV tillsammans med Peter Magnusson. David hade efter det en enorm framgång under flera år med det populära humorprogrammet Hey Baberiba tillsammans med just Peter Magnusson och Christine Meltzer.

David är mycket välbekant från TV för de allra flesta svenskar. Han har bland annat varit programledare för Idol, Stadskampen, Fredag hela veckan, Fredagspuls, Stadskampen, Let’s Dance, Masked Singer Sverige och den egna talkshowen Hellenius hörna. Han har fått Aftonbladets pris för bästa humorprogram och valts flertalet gånger till ”Årets manliga programledare” på Kristallengalan.

David är också etablerad skådespelare och har gjort succé till exempel med filmerna Micke och Veronica, Monica Z, Sommaren med Göran samt från komediserien Finaste familjen.

Utöver sin film- och TV-karriär är David en väldigt uppskattad moderator och konferencier. Tack vare sin erfarenhet och vana som programledare är han extremt proffsig och duktig på att lyfta fram den röda tråden, se till att tidsschemat hålls och att allting klaffar, samt på ett avslappnat, underhållande och energifyllt sätt att hålla ihop helheten. Hans humor, snabba repliker, rutin och charmiga stil går alltid hem hos publiken. Ditt evenemang är i trygga händer med David Hellenius som konferencier!

Pressbild – David Hellenius. Foto: Pär Bäckstrand.

Så bokar du David Hellenius

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Ellinor Persson

Rickard Olsson

David Hellenius - Föreläsare / Föreläsning - Foto Pär Bäckstrand - Speakers&friends

David Hellenius

Vill du boka David Helleniussom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka David Hellenius som föreläsare!