Hem / Föreläsare / Doldisar
Doldisar - föreläsare - Speakers&friends

Doldisar

Hittar du inte den föreläsare du söker på vår webbplats
– vi hjälper dig gärna ändå!

Vi på Speakers&friends samarbetar med en rad olika föreläsare och experter som av olika anledningar inte syns på vår hemsida. Det kan till exempel handla om personer med höga positioner inom näringslivet eller offentlig sektor, personer som har kunskaper inom ett ämne som de gärna förmedlar vidare, men inte vill skylta med. De kanske inte har möjlighet att ta så många uppdrag eller vill inte ha fler förfrågningar än de klarar av.

Vissa vill också bara genomföra uppdrag där de vet att de är matchade av oss på Speakers&friends för precis rätt målgrupp. Med många av våra föreläsare har vi en överenskommelse att vi endast lämnar dem på förslag när vi har bedömt att de passar just för ett specifikt uppdrag.

Eftersom alla föreläsare inte ligger på vår hemsida hittar du alltså inte alltid vad du söker. Men oavsett om det är en föreläsare som syns på vår sida eller inte, hjälper vi dig alltid att hitta rätt person för ert evenemang.

 

Nyfiken? Kontakta oss på Speakers&friends så berättar vi mer!

Så bokar du Doldisar

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Doreen Månsson

Fredrik Wikholm

Vill du boka Doldisarsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Doldisar som föreläsare!