Hem / Föreläsare / Elaine Eksvärd
Elaine Eksvärd - föreläsare - Speakers&friends - foto: Sune Chee - profilbild

Elaine Eksvärd

Gör dig inte smart – gör dig förstådd

Elaine Eksvärd är en av Sveriges mest populära retoriker. Hon anlitas ofta som retorikexpert i tv, radio och tidningar, där hon talar om alltifrån vardagsretorik till politisk retorik. Hon har bland annat kommenterat de svenska valen 2010 och 2014, samt de amerikanska 2008 och 2012. Elaine har en fil.kand i retorik och har skrivit flera bästsäljande böcker i ämnet.

Att få folk att lyssna är en konst. Elaine Eksvärd vet hur du får folk att lyssna i såväl offentliga som i vardagliga sammanhang och hur du skapar dig en självklar roll på t.ex. arbetsplatsen. Det handlar om att göra ett varaktigt intryck och att navigera dig genom det sociala landskapet, bestående av olika generationer och bakgrunder.

 

Exempel på föreläsningar med Elaine Eksvärd:
Snacka Snyggt – konsten att få folk att lyssna

Hur får du folk att lyssna? Genom att snacka snyggt, förstås! Denna föreläsning ger dig tips på hur du paketerar en tjusig kommunikation så att den lämnar ett bestående intryck och får folk att kretsa kring dig för att få höra mer.

 

Härskarteknik – konsten att hantera besvärliga typer snyggt

När du känner ett missnöje över att ha lämnat ett sammanhang, må det vara ett möte eller samtal, där du inte känt dig sedd, har du säkerligen drabbats av härskartekniker. Härskartekniker förminskar dig utan att du riktigt kan sätta fingret på vad det är som får dig att känna så. Under denna föreläsning får du verktygen för att förstå härskarteknikerna och att hantera jobbiga typer.

 

Knäck generationskoderna – så formade din tid din karaktär

Du har troligen hört talas om generationskrockar. Det tidevarv vi lever i, och framför allt växer upp i, påverkar de värderingar vi har och hur vi är som personer. Med rätt verktyg blir möten mellan olika generationer fantastiska och lärorika och det är just dessa verktyg du får under denna föreläsning med Elaine Eksvärd. Bered dig på en historisk resa genom generationerna i Sverige.

 

Inspirerande ledarskap – gör ditt budskap attraktivt för andra

Det här är föreläsningen för dig som vill ha verktygen till att bli en ledare som inspirerar och entusiasmerar dina medarbetare. Ett gott ledarskap kännetecknas av att kunna hantera framgång och motgång på ett sätt som får medarbetarna att känna att de är med i teamet. Detta kräver förmågan att kunna göra ditt budskap attraktivt för dina medarbetare.

 

Elaine Eksvärd - föreläsare - Speakers&friends - foto: Sune Chee Elaine Eksvärd - föreläsare - Speakers&friends - foto: Sune Chee Elaine Eksvärd - föreläsare - Speakers&friends - foto: Sune Chee - pressbild

Fotograf: Sune Chee

 

Vill du lära dig konsten att få människor att lyssna? Tveka inte att kontakta oss på Speakers&friends för att boka en inspirerande föreläsning med Elaine Eksvärd!

 

Länkar:

Podden Snacka snyggare med Elaine Eksvärd och Camilla Zamek

YouTube, Framgångsakademin – Så får du andra att lyssna på dig – Elaine Eksvärd

 

Pressbilder:

Pressbild 1 (foto:  Sune Chee)

Pressbild 2 (foto: Sune Chee)

Pressbild 3 (foto: Sune Chee)

Pressbild 4 (foto: Sune Chee)

Så bokar du Elaine Eksvärd

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Henrik Fexeus

Per Naroskin

Annakarin Nyberg

Jonna Nyberg

Elaine Eksvärd - föreläsare - Speakers&friends - foto: Sune Chee - profilbild

Elaine Eksvärd

,

Vill du boka Elaine Eksvärdsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Elaine Eksvärd som föreläsare!