Hem / Föreläsare / Ellinor Persson
Ellinor Persson - Föreläsning -Talarförmedling- Speakers&friends

Ellinor Persson

Moderator, debattledare, konferencier, programledare, reporter, redaktör

Ellinor Persson är moderatorn som genom sitt engagemang och intresse för frågorna, och genom sin förmåga att fånga upp olika åsikter, skapar ett öppet och engagerat klimat.

Ellinor Persson är supermoderatorn du inte vill missa! Med sin skärpa och sitt genuina engagemang, sin närvaro och generösa sätt får Ellinor med sig scendeltagarna och publiken i en samlad trupp. Ellinor blev utsedd till Årets talare 2013 och har även visat prov på sin allmänbildning och kunskap genom att vinna ”På spåret” inte mindre än två gånger (2004 & 2013).

Ellinor har över tusen direktsändningar i radio och TV bakom sig. Hon började sin TV-karriär med att leda barn- och ungdomsprogram som ”Vi i femman”, ”Sommarlov”, ”Kosmopol” och ”Zapp”. Därefter har Ellinor lett flertalet stora nöjesprogram och sportsändningar. Hon är även lika etablerad bakom kameran, där hon arbetat som journalist på flertalet produktionsbolag.

 

Ellinor levererar bredd och djup med fingertoppskänsla

Ellinor är en riktig moderatorveteran som är van vid att sätta sig in i krävande uppdrag oavsett ämnesområde. Hon är passionerat nyfiken och på scenen är hon proffsig, påläst, avspänd och naturlig. Oavsett sammanhang, ämne på debatten eller vilket ”topic” ett seminarium eller ett runda-bord-samtal än har, så lotsar Ellinor med säker hand.

Ellinor är skicklig på att hitta rätt infallsvinklar och fångar snabbt upp viktiga frågor som engagerar deltagarna. Hon hittar gärna udda ingångar på intervjuer och har en enorm förmåga att få människor att slappna av och ”öppna sig”.

 

Ellinor kan bokas som
  • Moderator
  • Debattledare
  • Konferencier
  • Programledare
  • Reporter

Så bokar du Ellinor Persson

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Mohammed Mouaid och Caxton Njuki

Ing-Marie Persson

Ellinor Persson - Föreläsning -Talarförmedling- Speakers&friends

Ellinor Persson

,

Vill du boka Ellinor Perssonsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Ellinor Persson som föreläsare!