Hem / Föreläsare / Emma Knyckare
Emma Knyckare - Föreläsning -Talarförmedling- Speakers&friends

Emma Knyckare

Konferencier, moderator och föreläsare

Emma Knyckare är en mycket uppskattad och flitigt anlitad radiopratare, programledare, konferencier, teaterapa, galavärd, skribent och festivalarrangör. 

Emma har under flera år varit programledare för bland annat ”Morgonpasset” och ”Tankesmedjan”. År 2013 var hon programledare för ”Musikhjälpen” och samma år fick hon sitt eget radioprogram – ”Knyckare i P3”.

Dessutom medverkar Emma ofta i TV. Bland annat har hon tillsammans med Felix Herngren varit programledare för TV-programmet ”Inte OK” och även medverkat  i humorprogram såsom ”Hårdvinklat”, ”Intresseklubben” och ”Tror du jag ljuger”. Emma har även lett Melodifestivalens förfest.

Emma har ståuppat sedan 2009  och uppträder ofta på olika klubbar runt om i landet. Hon har även deltagit i standup-turnén ”Badjävlar” och har nu under våren varit på Europaturné och ståuppat i bl.a. Spanien, Tyskland och England. Emma kan även titulera sig som författare. Hennes bok ”Hit med flaskan! handbok för panikslagna mammor” handlar om hur det är att bli förälder.

 

Föreläsningen ”Konsten att anställa en kvinna”

Här får du en humoristisk föreläsning med handfasta tips i hur man kan göra sin arbetsplats till jämställd. Steg för steg hjälper Emma er igenom sin manual i hur man närmar sig tanken på en arbetsplats med 50/50 könsfördelning.

 

Knyckare & Josefinito

Emma Knyckare och komikerkollegan Josefin Johansson är en oslagbar duo att boka som konferencierer eller galavärdar. De har exempelvis lett ”Svenska standup-galan” tillsammans samt har grundat och driver ”Humorkollo” – ett initiativ för att locka fler tjejer till stand-up-scenen.

 

Emma kan bokas som
  • Konferencier
  • Moderator
  • Programledare
  • Komiker/ståuppare
  • Föreläsare
  • Skådespelare
  • Skribent

Så bokar du Emma Knyckare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Henrik Schyffert

Paal Evjenth

Vill du boka Emma Knyckaresom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Emma Knyckare som föreläsare!