Hem / Föreläsare / Emma Pihl
Emma Pihl - Boka föreläsning

Emma Pihl

Stresshantering i vardagen

Coach, entreprenör, socialantropolog, leg. sjuksköterska, författare och föreläsare med utbildningsbakgrund inom coachning och ledarskap.

Emma Pihls liv lärde henne en läxa. En läxa som hon behövde för att komma ifrån sina negativa prestationskrav, självdestruktiva beteende och begränsande självbild. Genom hjälp utifrån och genom att uppfinna egna verktyg tog hon sig tillbaka till livet.

 

Exempel på föreläsningar

Innovera eller dö? – Så förblir vi framgångsrika i framtiden
Utvecklingen går snabbare än någonsin – nya idéer och innovationer flödar och konkurrensen är global. Ett företags största konkurrensfaktor är därför idag att kunna attrahera de bästa medarbetarna. En enorm kapacitet ligger hos hel generation nyutexaminerade förmågor, fulla med idéer och inspiration – redo att plockas upp av företag och organisationer. Det gäller för arbetsgivarna att vara lyhörda för nya tankar och innovationer för att få ett försprång mot sina konkurrenter. Emma Pihl berättar hur man lyckas att attrahera, behålla och utveckla sina unga talanger. Kan ges som en inspirerande föreläsning eller workshop.

Self Management – Konsten att leda sig själv till förändring
I förändring som du utsätts för eller i förändring som du vill åstadkomma i ditt liv eller din karriär så har du nytta av Self Management – kunskapen om hur du leder dig själv. Syftet men föreläsningen är att deltagarna skall lämna den med nya insikter och kunskaper, ökad självkännedom och med känslan av att allt är möjligt.

Kontroll – Chefens bästa vän eller fiende?
Emma Pihls bok “Let go!” är skriven utifrån en forskningsrapport som visade på att för kontrollerande chefer gjorde att organisationen presterade sämre. Föreläsningen ger verktyg för att hitta en avvägning mellan kontroll av- och tillit för dina medarbetare.

Konfliktförebyggande kommunikation
Konflikter är en obalans i kommunikation menar Emma Pihl. Föreläsningen ger både dig som är konflikträdd och dig som gärna gör din röst hörd även då effekten kan bli obekväm enkla nycklar för att förstå, lösa och hantera konflikter i vardagen. Föreläsaren lär dig konfliktens rot och bot och hon lär dig också att känna igen mönster i en konflikt på arbetsplatsen eller i relationen. Genom god kommunikation och kännedom om konfliktens nycklar kan vi skapa arbetsplatser med högt i tak och fler individer som bidrar med sin fulla potential.

 

Pressbild

Så bokar du Emma Pihl som föreläsare

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Annica Gilbertsson

Navid Modiri

Gunnel Ryner

Lovisa Ryding

Vill du boka Emma Pihlsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Emma Pihl som föreläsare!