Hem / Föreläsare / Eric Thyrell
Eric Thyrell - föreläsare - Speakers&friends

Eric Thyrell

Hitta din inre glöd och modet att möta förändring och utmaningar

Eric Thyrell är en eftertraktad föreläsare och sann inspiratör. Hans passion för att stå på scenen, som började redan i barndomen, reflekteras tydligt i hans engagerande och underhållande föreläsningsstil. Med en gedigen utbildning i ledarskap från Harvard Business School och en omfattande erfarenhet som chef och ledare, levererar han både djupgående kunskap och insiktsfulla perspektiv.

Som en av Sveriges mest uppskattade talare har Eric Thyrell blivit hyllad för sina insatser och finns för femte året i rad med på listan över de mest populära talarna i landet. Han har även fått den prestigefyllda utmärkelsen ”Diamond Speaker” från speakerrating.com, ett av världens mest omfattande system för talarbetyg. Eric har tidigare arbetat som säljcoach på Svensk Fastighetsförmedling, områdeschef på Gröna Lunds Tivoli, musikalartist och programledare för MTG Radio.

Erics föreläsningar täcker ämnen som kommunikation, förändring, konflikthantering, teamwork, arbetsglädje, bemötande och försäljning. Han erbjuder värdefulla verktyg för både personlig och professionell utveckling, och hans breda yrkeserfarenhet inom flera olika branscher präglar hans föreläsningar. Eric bjuder på många underhållande berättelser och övningar som publiken lätt tar till sig.

Med sin närvaro, energi och humor inspirerar Eric Thyrell företag och organisationer över hela Norden. Bland hans många nöjda kunder finns Bonnier Förlag, Ernst & Young, Nordea, Handelsbanken, Försäkringskassan och Polisen.

 

Föreläsningar med Eric Thyrell:
Hör du i syne?!

En fartfylld föreläsning om samarbete, konflikthantering, ledarskap och kommunikation i en enda rolig röra!

Livet består av alla möjliga slags möten mellan människor. Konsten att etablera givande relationer, att bli bättre på att kommunicera och samarbeta är några av de viktigaste förmågor vi kan utveckla och träna oss på. Problemet är att vi ofta kommunicerar med andra såsom vi själva föredrar att kommunicera, istället för att anpassa vår kommunikation efter den vi har framför oss. Detta skapar lätt missförstånd, onödiga konflikter och svårigheter att samarbeta.

“Hör du i syne ?!” är en skrattfylld och lättsam föreläsning för alla som vill slipa på sin kommunikation och fårmåga att komma överens och samarbeta med andra. Föreläsningen är fullmatad med insikter och ”aha”-upplevelser. Roliga övningar varvas med beprövade kommunikativa metoder som du kan applicera direkt efter föreläsningen. Det här är en föreläsning utan en enda powerpoint!

 

Våga tänka stort

Om du vill bli riktigt bra på något måste du träna på det. Så är det även med olika former av kommunikation. Eric Thyrell hjälper företag och organisationer att öva upp sina kommunikativa förmågor.

Möten är en stor del av ditt liv. Varje dag innebär nya möten och ibland önskar du kanske att dessa möten hade flutit på något smidigare. Eric Thyrell jobbar med att utveckla företags och organisationers förmåga till att kommunicera eller att åstadkomma s.k. tvåvägskommunikation. Även om kommunikation kan verka svårt – hur ska du göra för att bli lyssnad på och själv bli en bättre lyssnare (?) – är detta något du kan öva upp.

Att föra en kommunikation som engagerar och gör människor delaktiga är ett hantverk. Likaså att behärska redskapen för konflikthantering eller säljteknik. Erik Thyrell hjälper dig och dina medarbetare att öva upp era praktiska färdigheter i de olika hantverken – och väl hemma från en av hans föreläsningar eller utbildningar har ni alla de verktyg ni behöver för att skapa det goda mötet. Varje dag.

 

Fler exempel på föreläsningsrubriker:
  • Att sälja med hjärtat
  • Säljande kundservice
  • Konflikthantering i vardagen

 

 

Referenser i urval:

”Jag har hört många föreläsa konflikthantering för norska polisen, men detta var det bästa jag sett och hört! Väldigt träffande!”

Tom Johnsen, Norska polisen

“Thank you for the inspirational boost you gave us during the speech. It was very interesting and fun. With your enthusiasm and dedication you gave us many useful tools that can be applied in both professional and personal contexts.”
Carla Lööv, EC Board member, Ericsson

”Vi på Beckers vill tacka dig så mycket för en helt grym inspirationsföreläsning på Beckersdagen. Jag har fått helt fantastisk feedback från ALLA medarbetare.
Du hjälpte oss att få en nytändning och vi är så tacksamma!”

Caroline Harmer, Beckers Group

”Eric levererar! Med inlevelse och engagemang delar han med sig av värdefulla verktyg för självinsikt. Genom sitt sätt att agera och bjuda på sig själv och sina erfarenheter fångar han lyssnarnas intresse.”

David Nordlund, Länsförsäkringar

 

Pressbild – Eric Thyrell

Så bokar du Eric Thyrell

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Göran Persson

Per Schlingmann

Stefan Einhorn

Vill du boka Eric Thyrellsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Eric Thyrell som föreläsare!