Hem / Föreläsare / Erik Elvingsson Hedén

Erik Elvingsson Hedén

Entreprenör, föreläsare och hållbarhetsstrateg.

Erik Elvingsson Hedén är VD och grundare av analysföretaget SB Insight och Sustainable Brand Index™, Europas största varumärkesstudie inom hållbarhet. Han har arbetat med hållbarhet i över ett decennium och har insikter och kunskaper från mer än 1400 varumärken i fler än 35 branscher (B2C och B2B) både i Sverige och globalt. Med dessa kunskaper och insikter som grund föreläser Erik kring hur hållbarhet påverkar varumärke, kommunikation och affärsutveckling. 

Erik är en passionerad talare som älskar att interagera med sin publik. Budskapet förmedlas med både skärpa och humor. Han är även lärare på Berghs School of Communication, en av de ledande skolorna inom kommunikation. Berghs har vid flera tillfället erhållit utmärkelsen “School of the Year” av AKQAs Future Lions i Cannes.

Erik erbjuder skräddarsydda föreläsningar, workshops och utbildningslösningar på olika nivåer för alla tillfällen. Han arbetar med aktuella och relevanta case och exempel som utgångspunkt för att skapa förståelse och kickstarta den strategiska processen. Eriks föreläsningar är grundade i datadriven analys kombinerad med egna erfarenheter och kunskaper.  Han kombinerar ett praktiskt ramverk med data, konkreta verktyg och inspirerande exempel för att kunna leverera insikter som snabbt går att omsätta i praktiken.

Eriks expertområden

  • Hållbar utveckling i olika branscher
  • Hållbara varumärken och hållbarhetskommunikation
  • Hållbara konsumtionsmönster
  • Hållbara inköp
  • Marknadsföring, målgrupper och segmentering
  • Trender och framtidsspaningar inom hållbarhet

Erik bor i Stockholm och förutom på svenska så föreläser och modererar han även obehindrat på både engelska och franska. Bland kunder som anlitat Erik kan nämnas H&M, Arla, Nordea, Carlsberg, IKEA, E.ON och Europakommissionen.

Så bokar du Erik Elvingsson Hedén

1

Undersök i korthet vad ni är ute efter.

Prata först ihop dig med dina kollegor och gör lite research. Vilken inriktning vill du att evenemanget ska ha och vad får det kosta? Är datumet fast eller flexibelt?
2

Kontakta oss och berätta mer

När du har klart för dig vad du är ute efter och inom vilka ramar, är du varmt välkommen att kontakta oss för att berätta mer och få rådgivning gällande evenemanget du ska hålla. Lättast är om du ringer till oss.
3

Vi återkopplar med ett förslag

Efter vårt samtal, kommer vi ge dig ett antal förslag på föreläsare som stämmer in på dina önskemål och behov.
4

Bokning och kontakt med föreläsaren

När vi har hittat rätt föreläsare till dig och du väljer att boka genom oss på Speakers&friends, får du snabbt ett bekräftande avtal från oss. Därefter får du också direktkontakt med föreläsaren du valt för att tillsammans stämma av evenemangets innehåll och upplägg, samt andra praktiska detaljer.

Relaterade föreläsare

Erik Hamrén

Daniel Fåhraeus

Ingela Nordenhav

Hampus Hedström

Vill du boka Erik Elvingsson Hedénsom föreläsare?

Hör gärna av dig till oss på Speakers&friends för vidare diskussion och för att boka Erik Elvingsson Hedén som föreläsare!